Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Onthardingszout voor waterontharders en afwasmachines

Als u een waterontharder heeft, dan weet u ongetwijfeld dat zacht water verscheidene problemen oplost en dat onthardingszout zorgt voor een goede werking. Dit zijn blokken of korrels van zout met een samenstelling soortgelijk aan dat van keukenzout. Als uw cilinders verzadigd zijn en vol zitten met de calcium- en magnesiumdeeltjes die ze uit het water hebben gefilterd,  maakt een spoeling van water met zout ze weer schoon. Dat proces wordt ook wel regenereren genoemd en uw waterontharder doet dat automatisch. De filters kunnen op die manier jaren dienst doen en u heeft elke dag zacht water.

Onthardingszout in afwasmachines

Ook afwasmachines hebben onthardingszout van H. van Namen B.V. nodig. Dit zout vult u regelmatig bij. Als het water in uw afwasmachine zacht is, dan kan de kalk niet aanslaan op uw glazen en andere vaat. Dat heeft weer als gevolg dat uw glazen glanzen en echt mooi schoon uit uw afwasmachine komen. Er is speciaal zout voor afwasmachines en regeneratiezout voor waterontharders. U kunt hier geen keukenzout voor gebruiken, want dat is te fijn. Als het nat wordt gaat het klonteren en vormt het een laag. Dat kan uw apparaat juist ernstig beschadigen en dat wilt u natuurlijk niet.

Kies voor korrels of blokken

Onthardingszout wordt specifiek geproduceerd voor waterontharders en afwasmachines. Omdat het uit blokken of korrels bestaat, geeft het geleidelijk zout af aan het water en kan het niet klonteren of hard worden. Het water bevat exact het juiste zoutgehalte voor de beste resultaten. Met zacht water gaan uw apparaten langer mee, kunnen ze optimaal werken, gebruiken ze minder stroom en kunt u de helft minder schoonmaak- en zeepproducten gebruiken. U bespaart geld, gaat goed om met het milieu en profiteert dagelijks van de vele voordelen van zacht water. En onthardingszout is dan een onmisbaar product waarmee u de beste resultaten boekt.

https://www.vannamen.nl/