Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Met ondergrondse regenwatertanks je ecologische voetafdruk verminderen

Dat regenwater van onmeetbare waarde is voor de mens en onze planeet, is voor iedereen duidelijk. Toch maken we er veel te weinig gebruik van. In plaats van regenwater gebruiken we drinkwater voor allerlei toepassingen. Zo betalen we meer dan nodig is, maar belasten we ook het milieu zonder reden. Steeds meer mensen schaffen om deze redenen ondergrondse regenwatertanks aan. Dit levert zowel economisch als ecologisch waardevolle resultaten op. Een ruim aanbod aan ondergrondse regenwatertanks vind je in de webshop van RegentonGigant.

Een bijdrage leveren aan het voorkomen van een grondwatertekort

Aan je drinkwaterfactuur heb je het ongetwijfeld al gemerkt: het drinkwater wordt steeds schaarser, ondergrondse reserves raken uitgeput terwijl de bevolking groeit en de kosten voor de zuivering en het transport van drinkwater worden alsmaar hoger. Met een ondergrondse regenwatertank help je een tekort aan grondwater te voorkomen. Ook worden afvalwaterstations zo meer ontlast. Regenwater is zacht en voor tal van werkzaamheden en activiteiten te gebruiken.

Watertanks om een groot deel van je huishouden te voorzien

Bij RegentonGigant vind je een ruim aanbod aan kunststof ondergrondse regenwatertanks. De hoogte van de tanks varieert van 101 tot 156 centimeter en de breedte ligt tussen de 125 en 230 centimeter. De tanks zijn verkrijgbaar in het groen, zwart of grijs en hebben een inhoud van enkele duizenden liters: genoeg om een groot deel van je huishouden te voorzien.

Advies van ervaren medewerkers

De hierboven genoemde specialist maakt het je met zijn grote showtuin mogelijk om het gehele assortiment aan ondergrondse regenwatertanks met eigen ogen te bekijken. Ook de accessoires zijn in de showroom aanwezig. Om de showroom te bezoeken, kun je per e-mail een afspraak maken. De medewerkers nemen de tijd om je uitgebreid te adviseren over de tanks die het best bij jou en jouw behoeften aansluiten. Ondergrondse regenwatertanks kun je online bestellen en ophalen op locatie, of thuis laten bezorgen.

https://www.regentongigant.nl/