Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Maak een afspraak bij deze dierenkliniek in de omgeving van Arnhem

Is er iets aan de hand met uw huisdier en wilt u dat een betrouwbare dierenarts hem of haar onderzoekt? Maak dan een afspraak bij Kliniek Klaver4Dieren in Dodewaard. Deze dierenkliniek in regio Arnhem gebruikt zeer moderne hulpmiddelen, waarmee ze snelle diagnoses kunnen maken. Zo kan er vlot aan een behandeling voor uw huisdier worden begonnen, waarna deze snel kan herstellen. Vanuit het hele land komen mensen naar deze dierenkliniek voor de goede zorg of een second opinion voor hun dieren. De dieren die de dierenartsen behandelen zijn knaagdieren, honden, vogels, hobbyvarkens, katten en bijzondere dieren. Vraag vooral na of er op dezelfde dag nog plek is. Vaak is dit namelijk wel het geval.

Duurzaam herstel van de gezondheid is heel belangrijk

Bij dierenkliniek Kliniek Klaver4Dieren in de omgeving van Arnhem, provincie Gelderland, staat duurzaam herstel van uw dier hoog in het vaandel. Dit is zeker op de langere termijn fijn voor uw dier, want met dit herstel blijft de gezondheid ook weer langer goed. De behandelingen worden uitgevoerd op reguliere basis, maar ook alternatieve behandelingen behoren tot de mogelijkheden. Zo zijn er medicijnen op natuurlijke basis, is acupunctuur een optie en zijn er homeopathische behandelingen. Laat de dierenarts vooral weten wat u fijn vindt, zodat deze hier rekening mee kan houden in het opstellen van het behandelplan.

Bel de kliniek en maak een afspraak voor uw huisdier

Neem contact op met dé dierenkliniek van regio Arnhem en de verdere provincie Gelderland om een afspraak te maken voor uw huisdier. De kliniek in Dodewaard is van maandag tot en met zaterdagochtend geopend. De contactgegevens vindt u op de website van Kliniek Klaver4Dieren. Ook als u niet zeker weet of een bezoek aan de kliniek nodig is, kunt u altijd even contact opnemen om te overleggen. De aanwezige medewerkers denken namelijk graag met u mee.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/