Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Bouwmaterialen nodig? Bij deze specialist bent u in één keer klaar

Als u op zoek bent naar een winkel waar u terecht kunt voor al uw bouwmaterialen, dan is Van Noort BV een uitstekende keuze. Deze specialist heeft een groot assortiment met producten waar iedere doe-het-zelver blij van wordt. Het assortiment tegels is dan vooral indrukwekkend met meer dan 1250 opties om uit te kiezen. Er is een grote showroom voor materialen voor keukens en badkamers en een andere showroom voor de bouwafdeling. Daarnaast vindt u er ook materialen voor gebruik in de tuin. Deze specialist is van alle markten thuis, gevestigd in Zuidland vlakbij Rotterdam, en klaar om u te helpen met al uw doe-het-zelf benodigdheden.

Alle bouwmaterialen bij elkaar

U kunt de bouwmarkt zelf bezoeken of het assortiment bouwmaterialen online bekijken. Wat uw keuze ook is, u wordt niet teleurgesteld. Er is ruime keuze in allerlei soorten producten, zoals ijzerwaren, elektra, grove bouwmaterialen, gevelbekleding, kozijnen en deuren en radiatoren. Uiteraard is er ook een aanzienlijke sectie aan gereedschap gewijd. Wilt u inspiratie opdoen en de producten toegepast bekijken? Dan bezoekt u de nieuwe showroom waar u het eindresultaat met kozijnen en deuren, gevelbekleding en kasten bewondert.

Een groot assortiment tegels

Wanneer u specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld tegels, dan is Van Noort BV een uitstekende plek om die te vinden. Ze bieden meer dan 1000 vloertegels en meer dan 200 wandtegels aan in hun assortiment. Deze kunt u bekijken in de grote tegelkasten die in de showroom zijn opgesteld. Voor inspiratie gebruikt u de handige online Tegelviewer of bekijkt u de vele badkamer- en keukenopstellingen in de showroom vlakbij Rotterdam. Wat ook uw doe-het-zelf benodigdheden zijn, tussen het assortiment bouwmaterialen en tegels van deze specialist vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. En als u er niet uitkomt, adviseert een van de deskundige medewerkers u graag zodat u de beste keuze maakt.