Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Elektronische rolluiken met rolluikmotor zijn het alternatief van tegenwoordig

Waar u vroeger een bandopwinder voor uw rolluik gebruikte, kunt u tegenwoordig ook kiezen voor elektronische rolluiken met een rolluikmotor. Elektronische rolluiken zijn gemakkelijk en met één druk op de knop creëert u een donkere ruimte voor de nacht of op een hete zomerdag. Bij elektronische rolluiken is schade extra vervelend, omdat u de rolluiken met geen mogelijkheid meer kunt sluiten of openen. Bij Shadowparts kunt u in dat geval terecht om een nieuwe rolluikmotor te kopen om een kapot exemplaar te vervangen.

Hoe kiest u een nieuwe rolluikmotor uit?

Rolluikmotoren zijn er in allerlei soorten en het is daarom belangrijk om de juiste rolluikmotor uit te kiezen, zodat uw systeem vervolgens weer werkt. Ieder rolluik heeft een andere hoeveelheid kracht nodig, afhankelijk van het gewicht en formaat van de rolluiken. In principe kunt u deze informatie op de kapotte motor vinden, waardoor u weet wat de benodigde kracht is. Ook is het zo dat ieder systeem een eigen soort motor heeft. Rolluiken hebben een rolluikmotor nodig, maar rolhekken of zonneschermen hebben weer andere motoren nodig. Al deze motoren vindt u bij Shadowparts.

Kapotte onderdelen vervangen

Heeft u naast een kapotte rolluikmotor, andere kapotte onderdelen en wilt u deze graag vervangen? Dan kunt u ook terecht bij Shadowparts. In deze webshop koopt u niet alleen rolluikmotoren, maar ook onderdelen voor zonneschermen en screens. U heeft de onderdelen binnen twee werkdagen in huis, waardoor u nooit lang met een kapot rolluik zit. Wanneer u het juiste onderdeel niet kunt vinden in het assortiment, kunt u altijd contact opnemen met Shadowparts en proberen ze u alsnog aan de specifieke rolluikmotor te helpen.

Koop uw benodigdheden voor een handbediend rolluik

Heeft u geen elektrische, maar juist handbediende rolluiken? Ook dan kan er iets defect gaan, zoals de bandopwinder van het rolluik. Indien u een nieuwe bandopwinder voor uw rolluik wilt bestellen, kunt u ook bij Shadowparts terecht. U ziet: zij zijn een ware expert op het gebied van rolluikonderdelen, van een rolluikmotor tot een bandopwinder voor uw rolluik!

Gerelateerde artikelen

Dé groothandel voor bakkersproducten in Groot Amsterdam

Eenvoudig en snel een schuimblusser kopen voor je kantoor

Als particulier bestellen bij een schepsnoep groothandel