Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Warehousing bij de scootergroothandel

Warehousing is als het ware uw assortiment opslaan in een ander magazijn. Het is een goede manier om de inslag, opslag en distributie van uw producten te brengen bij een professionele partij. Deze professionele partij is scootergroothandel Doleweerd. Zij hebben een modern magazijn van 1.800 vierkante meter en verzorgen duizenden zendingen per jaar. Als u een klein bedrijf heeft dat scooteronderdelen verkoopt, kan de logistiek die hierbij komt kijken soms teveel zijn. Het is dan een goed idee om dit onderdeel uit te besteden bij een scootergroothandel die er de ruimte en verstand van heeft.

Wat kan de scootergroothandel voor u betekenen?

Wanneer u slechts opslag en distributie moet regelen voor enkele producten kan het naar rato erg tijdrovend zijn om dit zelf te doen. Waar u zoal aan moet denken is het inrichten en opstellen van een magazijn met rekken met voldoende opslagcapaciteit. Vervolgens moet u werken met een voorraadbeheersysteem dat de voorraad bijhoudt, omdat dit niet bij te houden is als u het telkens moet tellen. Dit systeem geeft aan zodra er iets opraakt en bestelt moet worden. Ook belangrijk is het materiaal dat komt kijken bij het verplaatsen en verwerken van goederen, maar ook voor het picken en verzenden. Denk hierbij aan pallets en dozen, maar ook heftrucks. Dan heeft u nog beveiliging nodig om uw opgeslagen producten te beschermen en sluit u contracten met distributiepartners zodat u niet teveel geld hoeft te betalen. Als u dit hele proces uitbesteedt aan scootergroothandel Doleweerd zorgen zij dat dit helemaal vlekkeloos verloopt. Dit logistiekbedrijf is volledig geautomatiseerd en blinkt uit in warehousing.

Sla uw producten op in een ander magazijn

Heeft u problemen met uw eigen warehousing en wilt u dit wel zo professioneel mogelijk uitvoeren? Besteed het dan nu uit aan de scootergroothandel! Zij weten wat ze doen en zijn volledig geprofessionaliseerd in dit proces.

https://www.doleweerd.nl/