Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Dit bedrijf is er voor je horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven

Bij een horecazaak kan goede koffie natuurlijk niet ontbreken. Zorg ervoor dat je een ruim assortiment hebt aan verschillende soorten koffie. Alleen een simpele zwarte koffie op de menukaart is natuurlijk niet genoeg. Voor de beste koffie kun je bij EKS terecht voor een horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven. Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan verschillende koffiemachines, dus je vindt er altijd wel één die bij jouw bedrijf past.

Over het bedrijf

EKS is opgericht in 1992 en heeft dus ruime ervaring op het gebied van koffiemachines. Al die tijd is het bedrijf bezig zich steeds te ontwikkelen en te verbeteren. EKS is gevestigd in Dongen, maar levert jouw horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven en Den Bosch. Het bedrijf staat bekend om zijn onafhankelijke advies, wat inhoudt dat alle mogelijke machines aan je worden voorgesteld, en dus niet alleen de horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven waar het EKS zelf beter van wordt.

Het aanbod

EKS biedt niet alleen horeca espresso koffiemachines in de buurt van Eindhoven, maar ook koffiemachines voor thuis of op kantoor. De keuze uit de verschillende koffiemachines is enorm. Bovendien verkoopt het bedrijf ook zijn eigen koffiemerk: Dicarlo koffie. Deze koffie is verkrijgbaar in diverse bonensoorten, brandmethoden en mengingen, waardoor je zelf deels de smaak kunt bepalen. Bij EKS krijg je voor de aankoop altijd de mogelijkheid om de koffie te proeven.

De kwaliteit

De koffiemachines en koffie van EKS staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de beste technieken en de beste koffiebonen. De machines zijn zo gemaakt dat er bijna onmogelijk een storing in kan ontstaan. Mocht dat toch gebeuren, biedt het bedrijf gratis onderhoudsservice aan. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van een goede melkschuimtechniek, die ervoor zorgt dat er altijd een perfecte romige melkschuimlaag op de koffie wordt aangebracht.

https://www.ekskoffie.nl/