Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Met een CNC formaatzaag uw ontwerpen tot in het kleinste detail verwezenlijken

Computer Numeric Control (CNC) houtbewerking is de houtbewerking middels mechanisch bewegende houtsnijgereedschappen. Deze ontvangen via software instructies voor de uitvoer van bepaalde sneden. De eerste stap in de CNC houtbewerking met bijvoorbeeld een formaatzaag is het vervaardigen van het twee- of driedimensionale ontwerp. De realisatie van het eigenlijke product betreft de laatste stap. De computer wordt aan de machine gekoppeld en de informatie kan op deze manier worden overgedragen. De formaatzaag zelf is roterend gereedschap.

Adviezen en gebruiksaanwijzingen van de specialist

Een formaatzaag, ook wel formaatzaagmachine genoemd, is een zeer complete zaagmachine die u gebruikt om materialen op zeer precieze wijze te bewerken. Formaatzagen zijn zeer complex en multifunctioneel in gebruik. U kunt er diverse hoeken en uiteenlopende zaagsneden mee maken. Met behulp van het bedieningspaneel regelt u de instellingen, afhankelijk van het te zagen materiaal. Wenst u adviezen te ontvangen over het te kiezen type en heeft u behoefte aan gebruiksaanwijzingen van een professional op dit gebied? Dan wendt u zich tot de in Enter gevestigde speciaalzaak A1 Machines.

Veiligheid voorop

De specialist voert een uitgebreid assortiment houtbewerkingsmachines. De monteurs installeren de formaatzaag bij u op locatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze veilig en naar behoren werkt. Veiligheid draagt men bij dit bedrijf hoog in het vaandel. U en uw collega’s of medewerkers ontvangen een uitgebreide uitleg over de werking van de machine. Behalve installaties verzorgt de in Enter gevestigde specialist ook services op het gebied van storing en onderhoud.

Vrijblijvend contact met de specialist op het gebied van CNC houtbewerking

Naast een formaatzaag vindt u bij A1 Machines ook gereedschappen als opdeelzagen, frezen en kantenlijmers. Het bedrijf beschikt over het SKH-keurmerk, dat wordt toegekend aan bedrijven die binnen deze branche diensten en producten van hoge kwaliteit aanbiedt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact opnemen.