Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

De beste aanbieder van Maxxo dubbelwandige glazen

Wilt u dubbelwandige glazen van het kwaliteitsmerk Maxxo aanschaffen voor uw bedrijf? Dan doet u dat bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. Als eigenaar van een horecaonderneming of winkel in de retail, vindt u bij deze groothandel alles wat u nodig heeft. Het assortiment loopt uiteen van keukentextiel tot keukengerei en servies, waaronder dus de Maxxo dubbelwandige glazen. Deze zijn een ware toevoeging aan uw glaswerk. Lees verder en u ontdekt waarom.

Glaswerk met uitstekende eigenschappen

Als u een onderneming in de horeca heeft, zoekt u glaswerk dat krasvast is en lang meegaat. Bovendien wilt u dat de glazen prettig zijn om te serveren en prettig zijn om vast te houden voor uw gasten. Hier is allemaal aan gedacht in het ontwerp van de dubbelwandige glazen van Maxxo. Bovendien zijn de glazen in veel verschillende soorten verkrijgen, waardoor er voor elke drank welk een geschikt glas te vinden is. Gaat u voortaan cocktails serveren in dubbelwandige glazen zodat ze lang koud blijven? Of kiest u de glazen uit om thee in te serveren? De keuze is aan u, maar allemaal is natuurlijk ook mogelijk!

Het glaswerk opnemen in uw assortiment

Bent u voor uw servieswinkel of winkel met woon- en keukenbenodigdheden op zoek naar een uitbreiding van uw aanbod? Ook dan zijn de dubbelwandige glazen van Maxxo een echte aanrader. Wanneer glaswerk immers voldoet aan de standaarden voor professioneel gebruik, is het ook zeker voor privégebruik geschikt!

Plaats uw bestelling bji de groothandel

Bent u overtuigd en wilt u graag de dubbelwandige glazen van Maxxo bestellen? Log dan in op de website van Home and Kitchen Supply met uw bedrijfsaccount en bestel uw benodigdheden. Heeft u nog geen account bij deze groothandel uit Oosterhout, nabij Breda? Dit maakt u eenvoudig aan via de website, waarna ook u toegang krijgt tot het bestelportaal. Raadpleeg de website voor meer informatie.

https://www.homeandkitchensupply.nl/