Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Glaslatten voor maatschappelijk verantwoorde ondernemingen

Glas is relatief zwaar materiaal, wat het des te belangrijker maakt dat dit stevig bevestigd wordt. Dit doet u met behulp van kwalitatief hoogwaardige glaslatten; latten waarmee u het raam in het kozijn vastzet. Vaak betreft dit houten latten. Het zetten ervan is een klus die nauwkeurigheid en ervaring vergt. Uiteraard wilt u hierbij kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit, zodat u uw werk zo goed mogelijk kunt afleveren. Speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen daarbij ook een rol voor u? Dan kunt u altijd terecht bij een specialist zoals het in Duiven gevestigde Avabel Nederland BV.

Producenten die bijdragen aan verantwoord bosbeheer

Dit bedrijf levert enkel glaslatten die middels verantwoorde productie tot stand zijn gekomen. Het stimuleert het gebruik van houten producten die geen schade voor flora, fauna en de lokale bevolking opleveren. Bij dit bedrijf wordt dan ook enkel samengewerkt met producenten die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Een zeer groot deel van het hout dat deze specialist voor zijn glaslatten inkoopt, betreft dan ook hout dat voorzien is van het FSC-keurmerk. Zo bent ook u verzekerd van een verantwoorde keuze.

Totaalleverancier voor schilders- en onderhoudsbedrijven

Avabel Nederland BV is hét adres voor glaslatten en andere glasbenodigdheden en beglazingsmaterialen. Deze specialist hecht sterke waarde aan langdurige relaties met zowel leveranciers als klanten. In zijn inmiddels veertigjarige bestaan heeft het zich dan ook ontwikkeld tot een gerenommeerde totaalleverancier voor zowel schilders- als onderhoudsbedrijven.

Bestel op maat gemaakte glaslatten

De afgelopen jaren is deze in Duiven gevestigde specialist zich in toenemende mate op maatwerk gaan richten. Indien gewenst kunnen ze uw glaslatten op maat zagen, maar ook gecontramald, uitgekeept, voorgeboord en voorzien van celbanden en neuslatrubbers worden. Dit bespaart u als ondernemer een aanzienlijke hoeveelheid tijd en zo ook geld. Ook geventileerde glaslatten zijn bij dit bedrijf in duurzame alternatieven beschikbaar. Op hun website krijgt u inzicht in de bestaande mogelijkheden.