Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

De betrouwbare leverancier van uw metaal op maat

Als uw bedrijf een metaalproduct nodig heeft, heeft u drie opties: massaproductie, in-house-creatie of metaal op maat. Hoewel elke optie zijn eigen voor- en nadelen heeft, is het zo dat de voordelen van metaal op maat veel groter zijn dan die van elke andere methode. Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven zijn ze bijvoorbeeld trots om hun service op maat aan te kunnen bieden aan bedrijven die hoogwaardige draad- en metaalproducten nodig hebben. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het kiezen van aangepaste productie en de beste leverancier om de juiste producten voor uw bedrijf te krijgen.

Passende onderdelen voor uw project

Een fabrikant kan metaal op maat maken van een verscheidenheid aan metalen, waaronder aluminium of mangaanstaal, die beiden licht van gewicht zijn. U kunt het metaal kiezen dat het beste bij uw project past op basis van duurzaamheid, gewicht en prijs. Onderdelen die zijn vervaardigd met behulp van plaatbewerking, zijn over het algemeen veel lichter dan onderdelen die andere processen hebben doorstaan. Als gevolg hiervan vertalen die lichtere onderdelen zich in lagere transportkosten en hogere winstmarges. Het is dus een ideale keuze voor veel grote en kleine bedrijven. Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven zijn ze erg gemotiveerd om samen met u het juiste metaal te leveren. Dit resulteert in een persoonlijke samenwerking waarin het team alles op alles zal zetten om u metaal op maat te leveren van de beste kwaliteit en voor de beste prijs.

Waarom kiezen voor metaal?

Voor langdurige projecten of producties die veel fabricage vereisen, zijn metalen meestal een meer kosteneffectieve oplossing voor het vervaardigen van thermoplasten. Metalen zijn over het algemeen hittebestendig, wat betekent dat ze een hoger smeltpunt hebben dan veel kunststoffen en dat ze de structurele integriteit gedurende langere perioden bij hoge temperaturen kunnen behouden dan kunststoffen. Metalen hebben ook de neiging om sterker, taaier en duurzamer te zijn dan kunststoffen, waardoor ze beter zijn voor het behoud van de structurele integriteit van productielijnen. Het is dus niet gek dat zoveel bedrijven geïnteresseerd zijn in metaal op maat. Neem snel contact op met Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven om een persoonlijk voorstel te ontvangen.

https://www.galvano-metaal.nl/