Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Schakel een uitzendbureau in om arbeidsmigranten in te huren

Als bedrijf wil je natuurlijk zo min mogelijk kosten maken, het liefst ook als het gaat om loonkosten. Daarom kun je tegenwoordig voor diverse functies in verschillende branches arbeidsmigranten (tijdelijk) inhuren via een uitzendbureau. Deze buitenlandse werknemers werken vaak erg hard en bovendien ‘goedkoper’ dan Nederlandse werknemers. Voornamelijk voor banen die fysieke kracht vergen worden buitenlandse werknemers vaak ingezet. Denk bijvoorbeeld aan productiemedewerkers of lassers. Wil jij graag arbeidsmigranten inhuren via een ervaren uitzendbureau in de omgeving van Heerhugowaard? Schakel dan de hulp in van Flexpeople4U B.V. Dit uitzendbureau heeft een kantoor in Gdansk van waaruit ze diverse Poolse werknemers werven en selecteren voor bedrijven in Nederland.

Alles wordt voor je geregeld

Als je graag gebruik wilt maken van de diensten van buitenlandse werknemers, helpt Flexpeople4U B.V. je graag verder. Deze specialist regelt alles van A tot Z. Allereerst zorgen ze voor de werving en selectie van personeel uit het buitenland voor jouw bedrijf. Hierbij houden ze natuurlijk rekening met jouw wensen en kijken ze of de kandidaat past bij het bedrijfsprofiel van jouw onderneming. Nadat een kandidaat wordt aangenomen, regelt dit uitzendbureau ook de administratie eromheen. Zo zorgen ze ervoor dat een arbeidscontract wordt opgesteld en dat het loon en vakantiegeld wordt uitbetaald. Wil je graag de gegevens inzien van jouw buitenlandse werknemer? Dan vind je die in het online portaal van dit uitzendbureau. Dit hoort allemaal bij de totaalservice van Flexpeople4U B.V.!

Neem contact op met dit uitzendbureau voor meer informatie

Wil je meer te weten komen over het inhuren van arbeidsmigranten via een uitzendbureau? Neem dan contact op met de experts van Flexpeople4U B.V. Deze specialisten uit Heerhugowaard weten je vast en zeker meer te vertellen over hun werkwijze en de voordelen van het inhuren van buitenlandse werknemers. Bespaar op loonkosten en kies voor arbeidsmigranten uit bijvoorbeeld Polen of een ander Oost-Europees land.

https://www.flexpeople4u.nl/index.html