Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Een professionele interim data-analist vindt u via dit detacheringsbureau

Zoekt u naar een interim data-analist met kennis van programmering en/of verschillende data(visualisatie)tools? Dan kan Scope Data u uitstekend van dienst zijn. Dit detacheringsbureau kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken dienstverlening en een zeer uitgebreid netwerk. Het team vindt daarom een geschikte data-analist voor u binnen hun eigen pool van getalenteerde professionals of via hun samenwerkingen met ervaren zzp’ers. De medewerkers gaan graag met u in gesprek om de benodigde kennis, capaciteiten en kwaliteiten van uw ideale kandidaat in kaart te brengen. In dit artikel leest u meer over het verdere proces!

Hoe gaat dit detacheringsbureau te werk in het vinden van de ideale kandidaat?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een interim data-analist. Misschien is een van uw medewerkers niet aanwezig vanwege ziekte of zwangerschapsverlof. Ook kan het zo zijn dat u voor een kort en langdurig project de kennis en kunde van een dataprofessional in wilt zetten. Wat uw reden ook is, de medewerkers van Scope Data gaan graag voor u aan de slag. Dat doen zij op de volgende manier:

  • U vertelt meer over de cultuur binnen uw organisatie, de benodigde technische en functionele ervaring van de kandidaat en of het een tijdelijk of langdurige oplossing betreft;
  • De medewerkers van dit detacheringsbureau gaan aan de slag met het vinden van een kandidaat en stelt de data-analist aan u voor;
  • Is het van beide kanten een match? Dan maakt dit bureau de documenten in orde.

Vind snel een interim professional

Het vinden van een geschikte interim data-analist kan een erg tijdrovende klus zijn. Met de diensten van dit detacheringsbureau gaat de zoektocht een stuk sneller én kunt u zich focussen op uw corebusiness. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Scope Data op via de contactgegevens op de website. Het team informeert u graag!

https://scopedata.nl/