Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Professionals op het gebied van Biotech en recruitment helpen jou verder

Heb je een bedrijf in de Farma- en Biotech-branche en wil je via recruitment nieuwe kandidaten voor een openstaande vacature vinden? Waar moet je dan beginnen? Een geschikte kandidaat voor de vacature is namelijk niet zomaar gevonden. En je bent niet op zoek naar een eendagsvlieg, maar naar een professional die een bijdrage zal leveren aan jouw bedrijf. Wanneer je naar de perfecte match op zoekt bent, zijn er op het gebied van Biotech recruitment weinig opties te vinden waar hulp hierbij wordt aangeboden. Maar gelukkig is er een oplossing waardoor de aanwinst voor jouw bedrijf binnen handbereik is: MY Recruitment.

Samenwerken om de perfecte match te vinden

Consultancybedrijf in Biotech MY Recruitment heeft jarenlange ervaring met de werving van nieuwe kandidaten voor Farma- en Biotech-bedrijven. Voor het vinden van kandidaten stopt de zoektocht voor deze consultant niet bij de landsgrenzen. De Biotech-consulenten waar je contact mee zult hebben voor de recruitment werken internationaal en zoeken wereldwijd naar professionals. Samen met jou als werkgever wordt gezocht naar een manier om de beste kandidaat voor de vacature te vinden. Echte goede professionals binnen dit gebied zijn niet altijd makkelijk op te sporen. Daarom wordt er niet alleen via de bekende weg gezocht naar kandidaten, maar gaat MY Recruitment hierin een stapje verder. Op deze wijze is de kans op een perfectie match voor jouw bedrijf extra groot.

Kandidaten die trouw zijn aan de nieuwe werkgever

Als je op zoek bent naar specialisten met een achtergrond in Life Sciences kun je contact opnemen met MY Recruitment. Dit Biotech recruitment bureau luistert naar jouw wensen en gaat tot het uiterste om de perfecte kandidaat voor de vacature te vinden. Door middel van een goede samenwerking met het bedrijf dat op zoek is naar nieuwe gezichten wordt geprobeerd om de vacature zo snel mogelijk in te vullen. En dit werpt zijn vruchten af, bijna alle kandidaten die door MY Recruitment zijn gevonden werken na twee jaar nog steeds bij hetzelfde bedrijf!

https://www.my-recruitment.com/