Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Een bhv-cursus volgen in een trainingscentrum nabij Amsterdam

Wilt u snel starten met een bhv-cursus in de buurt van Amsterdam? Begin dan met een bhv-cursus bij de expert ProFhire. Dit bedrijf geeft diverse bhv-cursussen vanuit hun trainingscentrum Velserbroek. U kunt er ook voor kiezen om de cursussen bij u op locatie te volgen. Hiervoor is een minimum aantal personen van zes nodig. Dit is dus vooral handig wanneer u meerdere werknemers tegelijkertijd wilt laten opleiden.

Volg een bhv-cursus volgens de richtlijnen van het NIBHV

De cursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV. Dit betekent dan ook dat uw behaalde certificaat na afloop van de cursus erkend wordt door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Heeft u de bhv-cursus in regio Amsterdam doorlopen en behaald? Dan ontvangt u dus een NIBHV-erkend certificaat. Het is daarnaast ook erg belangrijk om uw kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening op peil te houden. Daarom kunt u bij ProFhire een herhalingscursus volgen.

Maatwerk trainingen en cursussen

ProFhire streeft ernaar om de beste te zijn. Kies voor een bhv-cursus op maat van deze expert uit de omgeving van Amsterdam. Zo kan er een unieke trainingsbeleving geleverd worden met alle kenmerken en risico’s van uw bedrijf of organisatie. Een veilige werkomgeving moet namelijk niet alleen op papier werken, maar moet ook toepasbaar en praktisch zijn voor u en uw medewerkers. Door maatwerk en praktijkgerichte trainingen en cursussen wordt de maximale bewustwording bij uw collega’s bereikt. Een kwalitatief hoogwaardige bhv-cursus kan op het trainingscentrum of bij u op locatie gegeven worden. 

Kies voor een expert die het totaalpakket biedt

Bij ProFhire bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een totaalleverancier voor bedrijfshulpverlening. Deze expert heeft een enorm klantenbestand, van grote landelijke organisaties tot kleine zelfstandigen. Het bedrijf werd in 1997 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat constant streeft naar kwaliteit. De specialist streeft naar een situatie waarin al uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen verantwoordelijkheid voor veiligheid en gezondheid en hier vervolgens naar kunnen handelen met behulp van bijvoorbeeld bhv-cursussen.

https://www.profhire.nl/