Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Dé cursus om beter overtuigend te leren presenteren

Ken je het gevoel van het aanhikken tegen het geven van een presentatie voor directe collega’s? Of heb je veel moeite met spreken in het openbaar? Dan is het volgen van een cursus overtuigend presenteren echt iets voor jou! De Monchy & Bakker is een speler bij uitstek die jou kan helpen. Zij zorgen ervoor dat je niet langer aan hoeft te hikken tegen het spreken in het openbaar. Je voelt jezelf zelfverzekerder en hebt het vertrouwen om de betreffende informatie doeltreffend over te brengen.

Op welk team kun je rekenen?

Het team van trainers binnen deze onderneming is erop gebrand om ervoor te zorgen dat je niet langer last hebt van spanning op het moment dat je publiekelijk moet spreken. Binnen de cursus overtuigend presenteren leer je diverse technieken die je ook gebruikt tijdens een kleinere vergadering. De trainers zijn allen al vele jaren actief als trainer binnen grote en kleine organisaties. Zij hebben elk hun eigen specialiteiten en zorgen voor een training op maat. Zij hebben vele managers, specialisten en consultants geleerd hoe zij hun presentaties zo kunnen maken, dat deze goed te begrijpen zijn voor het publiek en deze ook kunnen overtuigen op het moment dat deze kritisch zijn. Er zijn ook trainers die gespecialiseerd zijn in storytelling. Dit kan ook breed binnen bedrijven ingezet worden en is zeer effectief.

Hoe krijg je meer informatie over deze cursus?

Ben je overtuigd en wil je snel starten met een cursus overtuigend presenteren? Dan kun je via een button op de website van De Monchy & Bakker direct inschrijven. Wil je echter meer informatie ontvangen of heb je vragen? Dan is het mogelijk om zowel telefonisch als via e-mail contact op te nemen met de medewerkers van deze onderneming. Zij helpen je graag verder. Ook is het mogelijk om via die weg de mogelijkheden te bespreken voor trainingen binnen jouw bedrijf.

https://demonchyenbakker.nl/