Beeldrijk Assen
Image default
Banen en opleidingen

Quality assurance manager

Quality assurance manager

Sta jij stevig in je schoenen en hou je van veel verantwoordelijkheid in je job? Blink je uit in het strategisch en analytisch denken? Denk je tenslotte kritisch na op masterniveau en ben je een echte people manager? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun productie site mee te organiseren en te leiden. Deze gerenommeerde voedingsreus heeft vestigingen over heel België en heeft absolute expertise in z’n niche. Voor deze functie werk je vanuit regio Aalter.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je neemt je verantwoordelijkheid op en bekleedt een sleutelpositie als Quality Manager.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je denkt strategisch en analytisch mee en ontwikkelt een operationele strategie op middellange termijn, gekoppeld aan concrete doelstellingen. Hierbij hecht je belang aan transparant overleg met het team, externe stakeholders en senior management.
  • Je ben in de eerste plaats een people manager. Je organiseert, coacht en coördineert de activiteiten van een 7-tal QA medewerkers en een 30-tal QC medewerkers waarvan de labomanager rechtstreeks aan jou rapporteert. Hierbij wordt van jou kritische input verwacht rond het ontwikkelen van het eigen departement waarbij je je team naar een hoger niveau weet te tillen. Als people manager heb je oog voor je mensen en tracht je hun capaciteiten maximaal te benutten en polyvalent te maken.
  • Je garandeert de veiligheid en kwaliteit op de afdeling. Om dit te realiseren met je team responsabiliseer je op verschillende niveaus d.m.v. de implementatie van duidelijke SHE & QA richtlijnen.
  • Met het oog op continuous improvement analyseer je lopende werkprocessen, definieer je knelpunten en initiëer je verbeteringen. Hierbij tracht je de balans tussen kostenefficiëntie en kwaliteit te bewaren.
  • Je zal deel uitmaken van het operationele plant team van de fabriek in Aalter

 

 

Jouw profiel

Wie ben je?

De ideale Quality Manager heeft bij voorkeur een master diploma (optie industrieel-/ bio ingenieur) en een succesvolle ervaring van minstens 8 à 10 jaar waarvan minimaal 3 jaar in een gelijkaardige functie met focus op QA. Daarnaast ben je een uiterst gedreven persoon die affiniteit heeft opgebouwd met een processing omgeving, automatisatie en/of voedingsindustrie. Je hebt een grondige leidinggevende ervaring en je hebt ervaring met het coachen en sturen van grotere teams. Tenslotte ben je gedreven, pragmatisch, kan je prioriteiten stellen en durf je beslissingen nemen. Je draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Ons aanbod

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager start je bij een snelgroeiend internationaal bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je hebt de voordelen van een KMO spirit, maar maakt deel uit van een internationale groep. Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, uitgebreid verzekeringspakket) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

https://www.vindazo.be/vacatures/quality-assurance-manager.html