Beeldrijk Assen
Image default
Industrie

Voor grondverzet in Zeeland belt u met deze specialist

Bent u op zoek naar een specialist die allerlei soorten grondwerken voor u uit kan voeren, dan heeft u aan het telefoonnummer van Harthoorn Vlissingen b.v. genoeg. Dit bedrijf voert allerlei soorten grondverzet uit in Zeeland, zoals civieltechnische werken, groenvoorziening, transport, onderhoud, op- en overslag en cultuurtechnisch werk. Daarvoor hebben ze een groot aantal moderne en goed onderhouden machines. Ook hebben zij deskundige en ervaren medewerkers (allen VCA gecertificeerd) om van uw klus een succes te maken. Met hun werkplaats in Vlissingen kunnen ze klanten in heel Zeeland van deze kwalitatieve diensten voorzien.

 

Een verscheidenheid aan diensten

Er is maar weinig op het gebied van machinaal- of handmatig grondwerk dat deze specialist niet uit kan voeren. Dit veelzijdige grondwerk- en grondverzet bedrijf uit Zeeland heeft vijf hectare verhard terrein tot zijn beschikking, met een gunstige ligging aan de A58, waar u uw goederen af kunt leveren en op kunt halen. Uiteraard kunnen ze deze ook zelf transporteren. Wilt u een vijver laten aanleggen of een beschutting of straatwerk laten aanleggen? Ook dan is dit de specialist voor u. U kunt er terecht voor het zeven, verkleinen en sorteren van grond, voor agrarisch loonwerk, voor machinaal zaaien, rooien en snoeien en zelfs voor het kopen van een aantal materialen kunt u hier terecht. Meer dan hen op het gebied van grondverzet in Zeeland heeft u niet nodig.

Zo kunt u contact opnemen

Wat u ook nodig heeft, Harthoorn Vlissingen b.v. is gemakkelijk telefonisch te bereiken. Er is een vast nummer dat u kunt bellen en een mobiel nummer in het geval van spoed. Uiteraard kunt u hen ook e-mailen of een bezoekje brengen aan de hoofdlocatie in Vlissingen. U bespreekt uw wensen op het gebied van grondverzet in Zeeland dan met een deskundige medewerker, zodat u samen bepaalt wat voor u de beste oplossing is. Zij zorgen voor volledige ontzorging, zodat ze u op een professionele en deskundige manier kunnen helpen.