Beeldrijk Assen
Image default
Industrie

Schaf hier uw spankettingen aan

Vervoert u regelmatig zware lasten? Dan is het een goed idee om spankettingen aan te schaffen die uw goederen veilig van plek A naar plek B brengen. Bij BMI Hijsgereedschap bestelt u deze eenvoudig voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij dit bedrijf weten ze als geen ander hoe belangrijk kwalitatief hoogwaardige gereedschappen zijn. Het gaat namelijk om de veiligheid van uw medewerkers. Spankettingen zijn onmisbaar voor bedrijven in de transport- of logistieke branche. Hier is het namelijk vaak nodig om zware middelen van de ene naar de andere plek te vervoeren. Al gaat het maar om een relatief kleine afstand, met spankettingen weet u zeker dat de zware goederen goed op plek van bestemming aankomen. Daarom koopt u bij BMI Hijsgereedschap uw spankettingen.

Werkzaamheden op grote hoogte vragen om valbeveiliging

Werkt u, of uw personeel, regelmatig op grote hoogte om werkzaamheden uit te voeren? Dan is het noodzakelijk om de juiste gereedschappen aan te schaffen, maar ook valbeveiliging is hier van groot belang. Men kan op deze manier niet vallen, en mocht dit toch gebeuren, zal de val opgevangen worden. Vanaf 2,5 meter is valbeveiliging verplicht en bij BMI Hijsgereedschap koopt u dit gemakkelijk. Alles is van topkwaliteit en is van het merk Kratos Safety. U bestelt bijvoorbeeld eenvoudig veiligheidsharnassen, veiligheidslijnen, haken, valstopblokken en ankers. Alles voor de werker die de hoogte in moet!

Kopen én huren is bij dit bedrijf mogelijk

Heeft u gereedschap nodig, maar wilt u dit niet aanschaffen omdat u het maar voor een korte periode nodig heeft? Bekijk dan de huurmogelijkheden via de website van dit bedrijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen, zodat al uw vragen in een keer worden beantwoord door een van de professionals. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een werkbak, blokkenklem of kettingtakel te huren, zodat u uw werkzaamheden, hoe kort van duur ook, gemakkelijk uitvoert. Bekijk de website vandaag nog!

https://www.hijsgereedschap.nl/producten