Beeldrijk Assen
Image default
Industrie

Een specialist in bodemsanering

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van bodemsanering- en onderzoek, kunt u uitstekend terecht bij Enviterra BV. Dit saneringsbedrijf heeft veel ervaring met uitvoeren van zorgvuldige saneringen en helpt u bovendien ook met alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Zo bent u altijd verzekerd van totaalservice als u deze specialist inschakelt voor bodemsanering. Allereest wordt er grondig bodemonderzoek uitgevoerd, waarna deze experts direct aan de slag gaan om uw bodem op vakkundig wijze te saneren en vervolgens weer in gebruiksklare staat op te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die dit saneringsbedrijf u kan bieden? Lees dan snel verder!

Meer dan alleen bodemsanering

Bij Enviterra BV bent u niet alleen verzekerd van een grondige bodemsanering. Deze specialist regelt namelijk ook andere zaken die bij een dergelijke sanering komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan, het aanmelden van de verontreiniging bij de gecertificeerde instantie, afspraken maken met een milieukundig adviesbureau en het regelen van het benodigde materieel. Of u nu particulier bent of als bedrijf uw bodem gesaneerd wilt hebben; bij Enviterra BV pakken ze iedere klus graag aan. Uw verontreinigde grond, dat meestal is ontstaat als gevolg van industriële activiteiten in het verleden, wordt vakkundig aangepakt en weer schoon opgeleverd voor het beoogde gebruik.

Maak duidelijke afspraken met deze specialisten

Bij Enviterra BV houden ze van duidelijke communicatie. Hierdoor komt u niet achteraf voor verrassingen te staan en heeft u snel duidelijkheid over de te verrichten bodemsanering en de kosten die daarbij komen kijken. Heeft u nog vragen over het saneren van uw bodem of over andere zaken omtrent de sanering? Neem dan contact op met deze experts en vraag gerust om meer informatie. Zij helpen u graag verder en sturen eventueel een offerte op maat op, indien u dat wenst.