Beeldrijk Assen
Image default
Industrie

Lucht filteren op de werkplaats? Lees verder

De belangrijkste reden voor het filteren van lucht op de werkplaats ligt voor de hand: gezondheid, gezondheid en nog eens gezondheid. Het filteren van lucht kan op verschillende manieren. In een fabriek of een werkplaats waar met machines wordt gewerkt, zullen altijd verontreinigende stoffen vrijkomen. U kunt ervoor kiezen deze schadelijke stoffen centraal op te vangen, of juist dicht bij de oorsprong, aan de hand van bijvoorbeeld een afzuigbank. Ecotax Filtertechniek is een bedrijf dat verschillende methoden aanbiedt voor het filteren van lucht op de werkplaats. Zorgen voor een gezonde werkplaats is niet alleen een belangrijke geste naar uw werknemers, het is ook nog eens wettelijk verplicht. Lucht filteren op uw werkplaats? Neem dan vrijblijvend contact op met dit bedrijf.

De aanschaf van een systeem

Zoals besproken kunt u op verschillende manieren lucht filteren op de werkplaats. Om al uw opties te weten te komen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Excotax Filtertechniek. U ontvangt dan meer informatie over de werking van luchtfiltratie en de mogelijkheden die dit biedt. Behalve luchtfiltratie is dit bedrijf ook gespecialiseerd in vloeistof- en nevelfiltratie. U kunt onder meer bandfilters aanschaffen, waarmee vloeistoffiltratie heel nauwkeurig gebeurt. Het bedrijf heeft altijd verschillende projecten lopen, blijft zichzelf uitdagen en loopt voorop in schone lucht.

Sinds 25 jaar  

U kunt al 25 jaar op aan van de bovenstaande expert op het gebied van lucht-, vloeistof- en nevel-filtratie in elke (industriële) werkomgeving. Werkt u samen met de experts? Dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor service en natuurlijk 25 jaar ervaring. Wilt u lucht filteren op de werkplaats? In één moeiteloze veeg wordt de grijze nevel weggeblazen. Luchtprobleem? De oplossing is nabij. U mag altijd rekenen op een oplossing op maat, ook voor filtratie van oliën. Het bedrijf beschikt over een geheel eigen team voor onderhoud en installatie. U mag rekenen op in-house engineering van de hoogste kwaliteit. Wilt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Alles over lucht filteren op de werkplaats krijgt u op een presenteerblaadje: de oplossing voor uw luchtproblemen wordt u in de schoot geworpen.

https://www.ecotaxfiltertechniek.nl/