Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Deze ingenieurs en adviseurs begeleiden door het hele traject!

Ingenieursbureaus verrichten werk in de civiele techniek. De opdrachten komen meestal van gemeente van dorpen of steden of van de overheid. Ingenieurs zijn behoorlijk belangrijk voor de mensen en de maatschappij. Zij houden alle wegen en waterwegen in de gaten in Nederland. De civiele techniek is eigenlijk het onderhouden en verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid van de mensen en de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de snelwegen, de bruggen en havens waar grote boten doorheen moeten varen en ergens aan moeten meren. Maters en De Koning is een ingenieursbureau met ingenieurs en adviseurs.

Wie zijn Maters en De Koning?

Het bedrijf Maters en de Koning is een ingenieursbureau die opdrachten uitvoert voor de civiele techniek in Nederland en soms daarbuiten. De opdrachten gaan vooral om het ontwerpen, berekenen en adviseren van bruggen, waterkades, havens, constructie gebouwen en constructies van stalen koel en vries hallen. Het team heeft verschillende ingenieurs en adviseert waar nodig in een nieuw project. Het team bestaat uit 40 enthousiaste medewerkers met ieder een eigen belangrijke functie. Het team staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en zijn gedreven om zich te blijven verbeteren.

Projecten en diensten

Maters en de Koning heeft al veel projecten achter wegen liggen en heeft daarbij verschillende diensten uitgevoerd. De meeste projecten gingen om het renoveren, vernieuwen of ontwerpen van bruggen, het renoveren van kadeconstructies, ontwerpen of berekeningen maken voor nieuwe stalen koel en vries hallen, of het opnieuw ontwerpen en inrichten van grote havens. Hieronder zet ik aantal voorbeelden: 

  • Oostkeetshaven Zwijndrecht

  • Revitalisering kademuur Brittanniëhaven

  • Podium wereld tour DJ Hardwell

  • Herinrichting Roosendaalse vliet

  • Ecluse stroomnetwerk

  • Steiger HCH Amerikahaven

  • Vopak Amsterdam

Ben je benieuwd naar nog meer projecten of wil je er graag zelf eentje starten met de hulp van Maters en De Koning? Neem dan vrijblijvend contact op. Wil je graag werken bij Maters en De Koning? Ook dat kan, neem direct contact op!