Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten met een toonaangevende machine

Wilt u graag een machine huren of kopen om machinaal te straten bij een betrouwbaar bedrijf met de meest innovatie machines? Dan kiest u natuurlijk voor de specialist Road Paving Systems. Dit bedrijf maakt gebruik van de hoogwaardige en duurzame machine genaamd RoadPrinter Eco.

U ontvangt subsidie wanneer u kiest voor deze machine

De voordelen waar u van profiteert wanneer u ervoor kiest om machinaal te straten met deze machine zijn groot. Een van de meest vooraanstaande voordelen is dat u de mogelijkheid heeft om subsidie aan te vragen. Omdat de overheid op dit moment veel investeert in thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid binnen organisaties en bij werkzaamheden, hebben ze bepaalt dat gebruikers van de RoadPrinter Eco recht hebben op een subsidie. ​Door middel van de subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL) ontvangt u een korting tot plusminus 12% van het aanschafbedrag.

Veel voordelen wanneer u de RoadPrinter Eco gebruikt

Naast het feit dat u een subsidie krijgt wanneer u machinaal gaat straten met de RoadPrinter Eco van Road Paving Systems, profiteert u ook van diverse andere voordelen. Zo is er geen brandstofverbruik omdat de machine volledig elektrisch is. Daarnaast is de machine minder storingsgevoelig dan andere machines, vier keer sterken dan conventionele machines, onderhoudsvrij, lawaaivrij en heeft de machine een totale breedte van zes meter met de mogelijkheid om uit te breiden.

Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van dit bedrijf

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar mogelijkheden van machinaal straten door middel van de RoadPrinter Eco? Bekijk dan meer informatie op de website van de specialist en ontdek al de mogelijkheden voor het huren en het kopen van een machine bij dit bedrijf. Vindt u niet de informatie die u zoekt? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit professionele bedrijf.