Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Start met uw revalidatie bij een goede fysiotherapiepraktijk in Den Haag

Heeft u net een operatie gehad of bent u herstellende van een vervelende blessure? Wanneer u in de omgeving van Den Haag woont, dan schakelt u de fysiotherapeuten van Fysio Centrum in om een plan voor uw revalidatie op te stellen. Dankzij de therapie zult u merken dat uw fysieke én mentale kracht met sprongen vooruit gaat op een snelle, doeltreffende wijze. Revalidatie is ontzettend belangrijk om meer kracht en weerstand te krijgen; dat is dan ook het doel van de fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag. Bespreek een behandelplan met een van de deskundige fysiotherapeuten van Fysio Centrum in Den Haag!

Maak gebruik van de mogelijkheid tot combinatietherapie

Als u tijdens de fysiotherapie voor uw revalidatie merkt dat u ook hoofdpijn heeft, geef dit dan zeker aan bij de fysiotherapeut van Fysio Centrum in Den Haag! De fysiotherapeut kan dan namelijk samen met u nagaan waar deze klachten vandaan komen. Indien mogelijk, wordt behandeling direct meegenomen in uw behandelplan. Naast dat u dan revalideert, pakt u ook meteen andere ongemakken aan. Hoofdpijn kan namelijk erg hinderlijk zijn, voornamelijk wanneer het ook invloed heeft op bijvoorbeeld uw slaapkwaliteit of concentratievermogen. Hoofdpijn kan uiteraard voortkomen uit letsel, maar het kan ook te maken hebben met stress of andere psychosomatische oorzaken. Behandel uw hoofdpijn dankzij fysiotherapie op maat door een goede fysiotherapeut in regio Den Haag.

Ook zonder doorverwijzing maakt u een afspraak

Wist u dat het bij Fysio Centrum in Den Haag mogelijk is om een afspraak in te plannen voor revalidatie of behandeling van uw hoofdpijn zonder doorverwijzing van de huisarts? Neem eenvoudigweg contact op met de vestiging zodat ze direct een afspraak voor een intake in kunnen plannen. Het is namelijk niet nodig om langer met klachten te lopen dan uiterst noodzakelijk! Uiteraard mag u ook eerst contact opnemen bij vragen.