Beeldrijk Assen
Image default
Hobby en vrije tijd

Wandelen in groepsverband in de omgeving van Breda

Als je het voornemen hebt om meer te bewegen, dan is wandelen in groepsverband in de omgeving van Breda misschien wel iets voor jou. BredaWandelt is een wandelclub in Breda en wil iedereen aan het bewegen krijgen. De wandelingen zijn dus ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn bovendien verschillende pluspunten verbonden aan wandelen in Breda met deze wandelclub. Je conditie gaat erop vooruit, je leert Breda op een andere manier kennen, je maakt nieuwe vrienden, enzovoort.

Breda al wandelend ontdekken met Parilla en Jikke

Parilla en Jikke, de oprichters van BredaWandelt, hebben een voorliefde voor wandelen. Parilla volgde een wandelopleiding bij de sportwandelschool in Hoorn en probeerde haar eigen ouders jarenlang te motiveren om te bewegen. Dat lukte niet, totdat ze op het idee kwam dat ze er misschien wel in zou slagen als haar ouders niet alleen moesten sporten. Jikke daarentegen, komt uit een wandelgezin. Zij moest haar familieleden dus niet motiveren om te bewegen. Maar de beide dames kwamen op die manier op het idee om een wandelclub op te richten waar mensen elkaar ontmoeten en samen sporten.

Sluit je aan bij dé wandelclub van Breda

BredaWandelt biedt verschillende wandelroutes aan die je samen met de club op verschillende uren en dagen kan afstappen. Zo start op dinsdagavond om 19u30 een wandeling voor de echte sportievelingen onder ons. Ook op woensdagochtend kan je een wandeling maken met de sportieve stadsgroep. Op donderdagochtend start de sportieve natuurgroep met een wandeling om 9u30. Het overzicht van alle andere wandelingen en het Bredaspel vind je op de website van het bedrijf. De wandelclub biedt twee verschillende wandelabonnementen aan: een premium lidmaatschap en een gezinslidmaatschap. Op de website lees je de details van elk abonnement. Je krijgt ook de kans om eerst een proefwandeling te maken, vooraleer je je aansluit bij deze wandelclub om in groepsverband te wandelen in Breda.