Beeldrijk Assen
Image default
Hobby en vrije tijd

Luchtballon kopen of een ballonvaart boeken met C-Air

Uw bedrijfsnaam of logo op een luchtballon is geweldige publiciteit. Heel wat mensen zullen uw reclame gezien hebben en daar zitten ongetwijfeld ook (potentiële) klanten bij. Het is een unieke én betaalbare manier om uw merk in de markt te zetten en de nodige aandacht te genereren. Niet evident de dag van vandaag. Uw bedrijfsnaam of logo op een luchtballon doet u letterlijk en figuurlijk boven de massa uitstijgen. Een luchtballon die voorbij zweeft trekt nog steeds de aandacht, waardoor het de ideale manier is om uw onderneming in the picture te zetten. Over foto’s gesproken, heel wat mensen zullen ook foto’s nemen van uw publiciteit op een luchtballon. Een luchtballon is het meest gefotografeerde reclameobject wereldwijd. Mooi meegenomen, toch?

Kom origineel uit de hoek en koop je luchtballon

Klassieke reclamevormen beu? Door uw bedrijfsnaam op een luchtballon of uw logo op een luchtballon te vereeuwigen komt u origineel uit de hoek. Het geeft uw onderneming een speelse en avontuurlijke uitstraling. Bovendien kunt u ook uw klanten en relaties meenemen op een ballonvlucht. Sowieso een geweldige ervaring, zeker in een luchtballon die de merknaam van uw eigen onderneming draagt. Zo zet u een luchtballon in als perfecte PR-tool. Een investering die u razendsnel recupereert. Alle bedrijfsevents kunnen opgeluisterd worden met de aanwezigheid van uw eigen luchtballon.

Studies bewijzen het: er zijn slechts weinig publiciteitsdragers die de attentiewaarde genereren van een luchtballon. U verdient 7x de investeringwaarde terug als u uw bedrijfsnaam op een luchtballon plaatst. Beschouw een luchtballon gerust als een enorm reclamebord, maar dan wel eentje dat gezien wordt. Probeer dat maar eens met een ander medium klaar te spelen. 

Bedrijfsnaam of logo

De gemiddelde levensduur van uw logo op een luchtballon is 7 jaar. Het vergt uiteraard een investering, maar dan wel eentje die je minimaal 7 jaar visibiliteit garandeert. Een luchtballon zorgt voor opwinding en dat gevoel wordt vervolgens geassocieerd met uw merk. Bovendien gaan luchtballons over de tongen. Onrechtstreeks wordt er dus ook over uw merk gepraat.

Meer weten over uw bedrijfsnaam op een luchtballon?

Overtuigd van de meerwaarde van uw logo op een luchtballon? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken creatief met u mee. Zo haalt u een optimaal rendement uit uw publiciteit. Uw bedrijfsnaam op een luchtballon is een geweldige beslissing!

Ballonvaart boeken met C-AIR ballonvaren

Naast een luchtballon te kopen kan je bij C-AIR uiteraard ook terecht voor je ballonvaarten boven de streek die je zelf wenst. Zo kan je kiezen uit Ballonvaart Antwerpen, Ballonvaart Oost-Vlaanderen, enz.

Iedereen moet dit minstens 1 keer in zijn leven hebben ervaren een ballonvaart. Een ballonvaart uniek en zal je altijd bijblijven en zorgt voor een geweldig gevoel. Terwijl het landschap langzaam onder je door rolt, geniet je van prachtige uitzichten en kom je helemaal tot rust.

https://www.cair-ballonvaart.be/2020/11/22/luchtballon-kopen/

Gerelateerde artikelen

Wandelen in groepsverband in de omgeving van Breda

Diamond painting in Nederland: de gezonde bezigheid voor jouw brein

Waarom zijn glazen potjes een goede aankoop?