Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Volledige reiniging van uw ramen

Bent u op zoek naar een bedrijf in Enschede die aan glasbewassing doet? Zoek dan niet verder! Tijdens de glasbewassing worden de ramen helemaal gereinigd. Als u jonge kinderen heeft kent u het probleem van handen en monden op de ramen vast wel. Dit levert natuurlijk vette plekken op. Na een glasbewassing is hier helemaal niet meer van te zien en zullen de ramen stralen als nooit tevoren. Na lange tijd geen ramen te hebben gewassen, komt er vanzelf viezigheid op het glas. Stof, zand en beestjes kunnen er voor zorgen dat de ramen dof en vies worden en lijken.

Hoog, laag, rond of recht

De ramen worden zo gewassen dat alle viezigheid zal verdwijnen. De ramen zullen glanzen en stralen, zonder strepen! Heeft u erg hoge ramen? Dat is geen probleem. Wij beschikken over stevige ladders waardoor wij ons werk op elke hoogte kunnen doen. Als u in een hoge flat of appartement woont dan maken wij gebruik van een hoogwerker. Wij rekenen hier geen extra kosten voor, dit zit allemaal in de service die wij bieden als glasbewassing Enschede. Onze medewerkers hebben gelukkig geen hoogtevrees en zullen dus het werk op grote hoogte net zo goed doen als het werk op de grond.

Snel en streeploos

Wij plannen ruim de tijd voor u in, zodat we niet overhaast hoeven te werken. Bij ons staat klanttevredenheid met stipt op één. Wij raffelen niks af om op tijd bij de volgende klant te komen. Onze planning is zo goed dat er ruime tijd tussen u en de volgende zit. Bij eventuele tegenslagen of onaangename verrassingen kunnen we alsnog het verwachte werk leveren bij u. Als u na onze komst op de bank zit en naar buiten kijkt, zal u het verschil meteen opvallen. De ramen blinken door onze glasbewassing. Er zal geen enkel vies plekje meer te vinden zijn. Als dat u wel lukt, krijgt u uw geld terug!