Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

De beste plek om uw hardcover boek te laten drukken

Bent u op zoek naar een geschikte drukkerij om uw hardcover boek te laten drukken, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? In dat geval kunt u contact opnemen met De Beste Boekdrukkers. Deze drukwerkintermediair regelt het boekdrukproces van begin tot eind. Nadat u de inhoud van uw boek bij hen aflevert en uw wensen met hen heeft besproken, zullen zij de meest geschikte drukkerij voor de opdracht selecteren. U heeft desgewenst inspraak in de vormgeving van uw boek. Het is ook mogelijk dat hier een vormgever voor wordt ingeschakeld. De deskundigheid van de medewerkers maakt dat het een zeer efficiënte en zorgeloze manier is om uw hardcover boek te laten drukken.

Voorkomen van drukfouten

Het komt vaak voor dat drukwerk er anders uit komt te zien dan u voor ogen had. Dit probleem kan echter gemakkelijk voorkomen worden. Door met een expert, zoals De Beste Boekdrukkers, in zee te gaan, kunt u erop rekenen dat uw hardcover boek er piekfijn uit zal zien. Het voordeel van het inschakelen van een drukwerkexpert is namelijk dat deze de kennis in huis heeft om precies te kunnen inzien welke drukpers nodig is voor het gewenste resultaat. Verder kunnen zij het beste inschatten wat de meest efficiënte manier is om uw hardcover boek te drukken. Zo profiteert u ook nog eens van de scherpste prijzen.

Milieubewuste drukkerij

Een ander voordeel van deze expert is dat er alleen samengewerkt wordt met drukkerijen die duurzaam produceren. Sowieso is de papierindustrie koploper wat betreft het gebruik van herbruikbare energie. Daarnaast bestaat de inkt veelal uit een basis van plantaardige olie. De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en bedrijfsafval wordt gescheiden. Tot slot wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van klasse-3 wasmiddel om de persen mee schoon te maken. Dit is wasmiddel dat minder snel kan verdampen en dan ook minder schadelijk is voor uw gezondheid en het milieu.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/