Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Uitstekend schadeherstel bij ervaren autobedrijf in Overijssel

Na een aanrijding wilt u natuurlijk dat uw auto zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Een autobedrijf in Overijssel kan dit voor u in orde maken. Of het nu alleen maar gaat om een deuk in de bumper of om meer schade. Als de verzekering de kosten dekt dan bent u wellicht alleen uw eigen risico kwijt. Dan loont het al snel de moeite om de reparatie te laten uitvoeren. Als u dit door een ervaren garagebedrijf laat doen weet u zeker dat u na het herstel weer veilig de weg op kunt. De kosten kunnen vaak rechtstreeks door de verzekering worden vergoed, die hoeft u dan niet voor te schieten.

Snelle hulp bij autoschade

Als u een ongeluk heeft gehad met de auto dan bent u waarschijnlijk erg geschrokken. Zorgen over hoe en waar u de schade moet laten herstellen kunt u er dan niet bij hebben. Het is goed te weten dat u in dit soort gevallen terecht kunt bij een betrouwbaar autobedrijf in Overijssel. Zij kunnen uw auto ophalen als deze niet meer kan of mag rijden. Vervolgens wordt de auto zo goed als mogelijk hersteld. Als de kosten hoger zijn dan de dagwaarde is de auto total-loss. In dit geval wordt u hierover uiteraard geïnformeerd. Ook als u zelf schade veroorzaakt, bijvoorbeeld door tegen een paaltje te rijden of een buitenspiegel te beschadigen, kunt u uiteraard ook het herstel door Auto RenZ laten uitvoeren.

Een veilige auto is het uitgangspunt

Bij het herstellen van schade aan auto’s is het uitgangspunt altijd veiligheid. Het autobedrijf in Overijssel zorgt ervoor dat u na het herstel in een veilige auto stapt. Als dit niet kan worden gegarandeerd mag u er immers de weg niet mee op. Vaak wordt bij ernstige schade het kenteken geschorst. Dat betekent dat u pas weer mag rijden als de auto is goedgekeurd. Soms komt hiervoor een medewerker van het CBR langs voor een controle.