Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Laat uw spouwmuurisolatie in Brabant uitvoeren door een expert

Is uw huis toe aan nieuwe isolatie? Voor snelle en kwalitatieve spouwmuurisolatie in Brabant kiest u voor BODIMA uit Breda. Dit bedrijf zorgt ervoor dat het aanbrengen van de isolatie binnen één dag geregeld is. De innovatieve technieken die ze gebruiken, beschadigen uw gevel niet en zijn snel en efficiënt. De medewerkers boren enkele gaten in uw spouwmuur, en vervolgens brengen ze het isolatiemateriaal aan. De spouwmuurisolatie en goede warmteverdeling zorgt ervoor dat uw muren minder koud aanvoelen en de warmte langer in uw huis in Brabant blijft hangen. Dit maakt dat uw huis behaaglijker voelt.

Vochtproblemen aan uw spouwmuurisolatie

Een spouwmuurisolatie van BODIMA in Breda is een goede investering voor uw huis in Brabant. Door een goede isolatie bespaart u ieder jaar enorm in energiekosten en de waarde van uw huis gaat omhoog. U heeft de investering van het isoleren van uw spouwmuren daarom snel terugverdiend. Heeft u last van optrekkend vocht aan uw spouwmuurisolatie? Dan komt dit bedrijf langs om uw isolatie de inspecteren en de vochtproblemen te verhelpen. Als u ervoor kiest om al uw muren volledig te laten isoleren door dit bedrijf, dan weet u zeker dat u geen last meer zal krijgen van vocht in uw huis.

De bestrijding van optrekkend vocht

Als uw muren vochtplekken krijgen, uw verf begint te schilferen en uw behangpapier los komt van de muur, dan bestaat de kans dat u last hebt van optrekkend vocht in uw binnenmuren. BODIMA bestrijdt dit probleem in een aantal stappen. Als eerste verwijderen de medewerkers van dit bedrijf de bepleistering van de aangetaste muur. Vervolgens wordt de verdamping van het optrekkend vocht bevorderd. Hierna maken de medewerkers onderaan de muren een ondoordringbaar scherm dat ervoor zorgt dat er vanuit de bodem geen vocht meer het huis in kan trekken. De vochtplekken drogen inmiddels volledig op. Als laatste zorgen de medewerkers ervoor dat uw muur er weer gloednieuw uitziet.