Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Poedercoaten is veel sterker dan vloeibare verven

Poedercoaten is een uitstekende optie wanneer u zeker wilt zijn van een sterk en duurzaam resultaat. Wanneer iets moet worden voorzien van een beschermlaag of een kleur voor een fraaiere afwerking, dan kunt u kiezen voor poedercoaten of voor het gebruik van een vloeibare verfsoort. Een belangrijk verschil is wel dat vloeibare verf moet drogen, terwijl poedercoating moet uitharden. Uiteindelijk zorgt het poedercoaten voor een sterker, mooier en duurzamer resultaat. U kunt hiervoor bij een professional in poedercoating terecht, zoals bij Hessels Poedercoating in Breda. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring en staat garant voor een hoogwaardig resultaat.

De interessante voordelen van poedercoaten

Van poedercoating is bekend dat het apparatuur beschermt in de zwaarste omgevingen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de afwerking. Als gevolg hiervan is het gebruikelijk om dergelijke coatings te vinden die worden gebruikt op grote industriële apparatuur, constructies en olieveldvoorraden. Door de enorme sterkte van de poedercoating zullen er niet snel beschadigingen ontstaan. Daarnaast gaat de coating diverse vormen van schade tegen, zoals corrosie. Poedercoating kan zowel binnen als buiten worden toegepast. In vergelijking tot het gebruik van verfsoorten biedt poedercoating veel interessante voordelen. Zo is van verf bijvoorbeeld ook bekend dat er gemakkelijk druppels ontstaan in het eindresultaat. Dit geldt zeker voor de bewerking van grote oppervlakken, zoals bij industriële machines. Bij poedercoaten ontstaat er een strakke, mooie afwerking.

Eindeloos veel mogelijkheden aan coatingwerk

Coatingwerk is niet standaard. Wanneer u iets wilt laten poedercoaten, dan gaat er een wereld voor u open. In de regel geldt dan ook dat er veel meer mogelijk is dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. U heeft bijvoorbeeld ook veel keuze als het gaat om de kleur of de combinatie van meerdere kleuren. Een ervaren professional, zoals Hessels Poedercoating in Breda, kan u van een deskundig advies voorzien. Uiteraard kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://hesselscoating.nl/