Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Deze duurzame catering is ideaal voor zowel grote als kleine evenementen

U gaat binnenkort een evenement organiseren, maar waar begint u dan? Er komt een hoop bij kijken namelijk. Van het prikken van de datum tot het boeken van de locatie: het kost u redelijk wat tijd en aandacht. Als dat eenmaal rond is, dan kan de aankleding beginnen. Wellicht geeft u het feest een bepaald thema en wilt u dit overal in terugzien? Daarnaast mogen de drankjes en hapjes natuurlijk ook niet ontbreken. Wanneer u hiervoor een cateraar wilt inschakelen, schakelt u het best The-Eet-team in. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring en weten precies hoe zij ieder evenement tot een groot succes moeten maken.

Laat u ontzorgen bij het organiseren van uw evenement

The-Eet-team staat voor u klaar wanneer u heerlijke home-made ontbijtjes, lunches, hapjes en diners wenst voor uw feest. Daarbij maakt het niet uit of het om een intieme gelegenheid gaat of een groot, spectaculair evenement: zij regelen het. Bovendien bent u dan ook verzekerd van een duurzame catering. Zij maken namelijk uitsluitend gebruikt van producten die op duurzame wijze geproduceerd zijn. Denk hierbij aan scharrelvlees, biologisch vlees of duurzaam gekweekte vis. Bovendien zoeken zij altijd de samenwerking op met lokale leveranciers om zo seizoensproducten uit de streek te gebruiken. Gedurende de samenwerking hebben zij altijd direct en persoonlijk contact met hun klanten. Op die manier maken zij voor iedere wens een origineel en creatief voorstel op maat.

Vraag naar de mogelijkheden

De medewerkers van deze cateraar verzorgen niet alleen de duurzame catering, maar denken ook graag met u mee over het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen. Wilt u de duurzame catering inzetten voor wat hapjes tijdens uw personeelsfeest? Of organiseert u een groter evenement waarbij er een volledig diner op tafel moet komen? Het kan allemaal! Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

https://the-eet-team.nl/