Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Hypnotherapie in Etten-Leur: wat houdt deze behandeling precies in?

Ieder persoon raakt regelmatig in een tranceachtige toestand. Met trance wordt bedoeld dat men ergens helemaal in verdiept is en niet doorheeft wat er in zijn of haar directe omgeving gebeurt. Dé praktijk voor hypnotherapie in Etten-Leur maakt gebruik van datzelfde principe. Hun therapeut brengt u in een trance en zet technieken ten behoeve van verbeelding en zelfsuggestie in om reflectie en communicatie te bewerkstelligen. Het gebruik van verschillende behandeltechnieken en stijlen maakt hypnotherapie in Etten-Leur een uitstekende behandelvorm.

Hypnose met een puur therapeutisch doel

Bij Limattivo, hét adres wanneer u op zoek bent naar hypnotherapie in Etten-Leur en omgeving, vindt u een ervaren en geduldige behandelaar die u bij de meest uiteenlopende psychische, maar ook lichamelijke problematiek kan ondersteunen. De term hypnotherapie triggert vaak het beeld van hypnose, waarbij iemand in een compleet beïnvloedbare staat raakt. De twee hebben echter niets met elkaar te maken. Hypnotherapeutische sessies hebben puur een behandeldoel.

Niet in hokjes, maar in oplossingen denken

De oprichtster van Limattivo is niet alleen behandelaar, maar ook ervaringsdeskundige. Als beelddenkend en hoofsensitief (HSP) persoon begon met de leerproblemen van een van de kinderen de zoektocht naar de juiste behandeling. Ook deze bleek een beelddenker te zijn. Vanuit het inzicht in de behoefte aan behandeling op maat is de oprichtster zelf cursussen en trainingen gaan volgen en werkt nu onder andere als hypnotherapeut. Haar motto? Niet in hokjes, maar in oplossingen denken.

Een bewezen effectieve behandelvorm bij tal van klachten

Hypnotherapie in Etten-Leur is mogelijk bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten of een combinatie daarvan. Het betreft een bewezen effectieve behandelvorm waaraan een uitgebreide intake voorafgaat om te onderzoeken in hoeverre deze u van dienst kan zijn. Hypnotherapeutische behandelingen worden het vaakst naast reguliere behandelingen door artsen en professionals binnen de geestelijke gezondheidszorg ingezet. Is het voor u moeilijk om de praktijk te bezoeken? Dan zijn ook sessies op afstand mogelijk.

https://limattivo-inhetbrein.nl/