Beeldrijk Assen
Image default
Groothandel

Handige zaaibakjes voor in uw voor- en achtertuin

Bent u op zoek naar een winkel waar u een volledig assortiment vindt aan producten voor al uw benodigdheden op, in en rond uw huis, voor in uw voor- en/of achtertuin en voor in uw keuken, zoals leuke zaaibakjes? Dan is Greenline het bedrijf dat u zoekt. Al sinds 1989 zijn zij actief in deze branche. Greenline levert kwalitatief hoogwaardige producten van verschillende merken, zoals Triangle uit het Duitse Solingen. Bent u dus benieuwd naar een nieuwe plantenspuit, nieuw keukengereedschap, zoals diverse keukenmessen, of ventilatoren voor in de keuken? Dan is dit bedrijf de plek waar u moet zijn. Hun professionele team helpt u graag met het geven van deskundig advies over alle producten uit het brede assortiment, zoals handige zaaibakjes.

Leuke toevoeging voor in de tuin

Bent u graag in de tuin bezig en bent u op zoek naar een leuke toevoeging voor in de tuin? Dan zijn de handige en leuke zaaibakjes wellicht iets voor u. U kunt de zaaibakjes van deze winkel vervolgens vullen met verschillende zaden, die tevens ook op de website en in de winkel voor u worden aangeboden. Zo kunt u onder andere gebruikmaken van de decoratieve zaaisets.

Plaats uw bestelling online of kom langs

De producten van dit bedrijf, waaronder de handige en leuke zaaibakjes, zijn zowel verkrijgbaar in hun winkel in Purmerend, als online in de webshop. Wanneer u een bestelling online plaatst, dan is het ook mogelijk om uw bestelling in de winkel af te halen. Kiest u liever voor deze optie? Zorgt u er dan wel voor dat u van tevoren een afspraak maakt voor het halen van zaaibakjes. De experts van deze winkel helpen u dan graag zo goed en snel mogelijk met het gereedmaken van uw bestelling. Laat u uw zaaibakjes toch liever thuisbezorgen? Houdt u er dan rekening mee, dat er bij bestellingen boven de 23 kg, en tot de 30 kg, € 3,- verzendkosten bijkomt. Is het pakket zwaarder dan 30 kg? Dan dient u eerst contact op te nemen met de winkel.

https://greenline.nl/