Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Een urn voor uw huisdier

Het is ontzettend verdrietig wanneer uw hond, kat of ander huisdier komt te overlijden. Het is daarom belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen van uw trouwe maatje. Bij huisdierencrematorium en begraafplaats Kolleweidenhof helpen de specialisten u aan een prachtig gedenkteken of urn voor uw huisdier. Daarnaast is het mogelijk om uw huisdier hier te laten cremeren of begraven. U neemt zo in alle rust afscheid van uw huisdier, wat u hopelijk helpt het overlijden beter te verwerken. Ontdek de mogelijkheden van dit huisdierencrematorium voor een waardig afscheid van uw huisdier.

Afscheid nemen van uw trouwe maatje

Kolleweidenhof is gevestigd in Heelweg en beschikt over een prachtige strooiweide en begraafplaats om baasjes afscheid te laten nemen van hun huisdier. U kiest een urn uit het ruime assortiment om uw huisdier na zijn of haar crematie in te bewaren. Zo heeft uw beestje altijd een plekje bij u in huis. U kiest uit een basisurn met of zonder pootafdruk, keramische urnen, messingen urnen of aluminium urnen. De urnen zijn in diverse designs en materialen te verkrijgen, zodat u er eentje kunt kiezen die mooi bij u in huis past. Zo realiseert u niet alleen een mooi afscheid voor uw huisdier, maar kunt u ook een fijne gedenkplek in huis creëren.

Bekijk het assortiment

Heeft u interesse in de service en diensten van de Kolleweidenhof in Heelweg? Neem dan contact op met de specialisten om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Ze zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wilt u de crematie van uw huisdier graag zelf regelen, maar heeft u wel interesse in een urn voor uw huisdier uit Heelweg? Bekijk dan het aanbod online en bestel de urn voor uw huisdier zelf. Hopelijk wordt het verwerken van de dood van uw geliefde huisdier een stukje gemakkelijker door het realiseren van een waardig afscheid.

https://kolleweidenhof.nl/