Beeldrijk Assen
Image default
Mode en Kleding

Alle aandacht voor de moeder én dochter bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Wanneer je zoon of dochter gaat trouwen, begint ook jouw zoektocht naar een mooie jurk. Tijdens deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Bij Opaack Galerie, de grootste bruidswinkel van Rotterdam, vind je een prachtige collectie bruidsmode voor zowel moeder als dochter. De stylisten staan voor jullie beiden klaar om persoonlijk advies te geven over de verschillende jurken. Zo slagen jullie beiden voor een prachtige look en maakt het de voorbereiding voor de bruiloft nóg specialer!

Nodig ook andere familieleden en vrienden uit

Wil je dochter ook graag andere familieleden en vrienden uitnodigen tijdens het pasmoment? Dan is dat geen enkel probleem. Je boekt hiervoor eenvoudig een privéafspraak op dinsdag- of donderdagavond. Het pand is dan speciaal voor jullie afgehuurd zodat jullie in alle rust kunnen passen en een gezellige avond beleven. Ondertussen zorgen de stylisten van Opaack Galerie voor wat lekkers.

Ook dé winkel voor jurken voor overige speciale gelegenheden

Deze bruidswinkel in Rotterdam staat bekend om zijn toegankelijkheid. Daarom vind je een jurk voor iedere smaak, budget en figuur. Naast bruidsjurken en bruidsmode voor de moeder van de bruid, kun je hier ook terecht voor:

  • Cocktailjurken
  • Galajurken
  • Avondjurken

Maak direct een afspraak

Kun je niet wachten om samen met je dochter de schitterende collectie bruidsmode te gaan passen, zodat jullie beiden stralen op de grote dag? Maak dan direct een afspraak door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met deze bruidswinkel in Rotterdam. Na het passen is het mogelijk om jullie jurken direct te laten vermaken in de Rotterdamse Modefabriek, die naast het pand van Opaack Galerie gelegen is. Vergeet niet om de schoenen voor de bruiloft mee te nemen, zodat de jurk precies de juiste lengte heeft. Doordat de jurk direct wordt vermaakt, kunnen jullie je richten op de overige voorbereidingen voor de bruiloft!

https://opaack.nl/