Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Wat voor houten veranda bouwpakket kies jij?

Een houten veranda bouwpakket is een mooie keuze als je zelf lekker de handen uit de mouwen wilt steken. Je kunt een Douglas veranda bestellen en zelf de montage verzorgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je lekker bezig bent en extra trots kunt zijn op het eindresultaat, maar je kunt ook mooi op de kosten van de Douglas veranda besparen. Doordat je het houten veranda bouwpakket zelf in elkaar zet, hoef je geen montagekosten te betalen. Dat scheelt!

Diverse varianten van het houten veranda bouwpakket

Een houten veranda bouwpakket is zeker niet standaard. Je kunt de Douglas veranda vormgeven zoals jij het wilt. Dit geldt zeker als je de Douglas veranda in bouwpakket online bestelt bij Doe Het Zelf Veranda. Je kunt het houten veranda bouwpakket dan bestellen in drie dak varianten. Hieronder vind je een beschrijving van de beschikbare varianten bij deze online aanbieder.

Op de eerste plaats kun je bij Doe Het Zelf Veranda een houten veranda bouwpakket bestellen met een dak van polycarbonaat. Dit is een zeer sterke kunststofsoort. We kennen deze soort kunststof bijvoorbeeld ook van de onbreekbare, kunststof drinkglazen. Het materiaal is dus ijzersterk en gaat zeer lang mee.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om Douglas veranda uit te voeren met glas. In dit geval krijg je het glazen dak mee geleverd. Een voordeel hiervan is natuurlijk dat glas een mooi helder en duurzaam materiaal is. Je kunt erop rekenen dat het glas jarenlang meegaat.

Bestel een veranda met een solar dak

Je kunt het houten veranda bouwpakket ook bestellen met een solar dak. Deze Douglas veranda maakt een bijzondere combinatie tussen duurzaamheid en comfort. Hier komt nog een belangrijk voordeel bij. De zonnepanelen zijn namelijk licht doorlatend, waardoor het dak van de veranda absoluut een mooie, luxe uitstraling heeft.