Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Zorgeloos geld investeren in duurzaam vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u geld investeren in vastgoed zonder de lasten, maar wel met de lusten. Vanaf de oriëntatie tot en met de aankoop, wordt u persoonlijk begeleid. Dit gebeurt bij het bedrijf dat beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en kennis. U krijgt gegarandeerd een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad van uw recreatiewoning. Bovendien geniet u van een langlopend huurcontract van circa 15 jaar. Zo weet u zeker dat u voor geruime tijd profiteert van fiscaal voordeel.

Maak deel uit van een groep duurzame beleggers

Dit vastgoedbedrijf vindt het belangrijk om wat terug te doen voor de natuur. Daarom bekijken ze met enige regelmaat hoe hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk kan blijven. De recreatiewoningen liggen op parken in de mooiste natuurgebieden in onder andere Nederland, Duitsland en België. Zo genieten uw huurders altijd van het prachtige natuurgroen. U kunt zorgeloos geld investeren in een recreatiewoning, zonder zorgen over onderhoud, leegstand of exploitatie. Dit neemt Center Parcs Vastgoed u allemaal uit handen. Wel blijft u de rechtmatige eigenaar van de toeristische woning, zodat u altijd de huurinkomsten ontvangt. De duurzame investering betaalt zichzelf hiermee ruimschoots terug. Profiteer tevens van professionele begeleiding als u uw recreatiewoning wilt doorverkopen. De adviseurs van Center Parcs Vastgoed beschikken over een breed netwerk, bestaande uit maar liefst 66.000 potentiële kopers in Europa.

Beleg in de meest prachtige recreatiewoningen middenin de natuur

Maak de stap van duurzaam geld investeren in vastgoed en profiteer van dubbele vakkennis. Center Parcs Vastgoed beschikt namelijk over uitmuntende kennis over toeristisch management én recreatief vastgoed. Word op een veilige manier eigenaar van een beleggingspand dat ligt in een mooi natuurgebied. Heb geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar geniet wel van de gegarandeerde huuropbrengsten die het geld investeren in dit vastgoed met zich meebrengt. Beleggen is zo een stuk veiliger en plezieriger voor de investeerders die deze stap nemen.