Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Postdozen in verschillende formaten bestellen

Bent u op zoek naar postdozen om uw producten in te verzenden? Bij Dozenhal kunt u kartonnen dozen bestellen in allerlei formaten. Ideaal voor als u een bedrijf heeft dat regelmatig spullen moet verzenden of een klein handeltje via marktplaats. Met de postdozen van Dozenhal komen uw spullen veilig en heel aan bij uw klant. Onze postdozen zijn namelijk extra stevig gemaakt zodat de verzending probleemloos verloopt en zo geconstrueerd dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten postdozen: de standaardversie en de brievenbus versie speciaal voor kleine pakketjes.

Nieuwe en gebruikte postdozen

Als u duurzaamheid belangrijker vindt kunt u bij ons kiezen voor gebruikte postdozen zodat dit karton hergebruikt wordt. Liever een nieuwe postdoos? Uiteraard kan dat ook. Onze postdozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en de kleuren wit of bruin. Ook kunt u kiezen voor dozen met een plakstrip of zonder een plakstrip. Met onze dozenzoeker op onze website kunt u al uw wensen invullen en ons actuele aanbod bekijken. Hier vindt u meteen een groot aanbod aan kartonnen dozen naast onze postdozen in meer dan 2500 formaten en uw gewenste kleur. Een paar voorbeelden van kartonnen dozen die wij aanbieden naast postdozen zijn palletdozen, pakketdozen, en tabaksdozen. Ook is het bij ons mogelijk om uw kartonnen doos op maat te laten maken en te laten bedrukken. Als u dit wenst kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die wij naar u mailen voordat u uw bestelling bij ons plaatst. Met onze eigen transport leveren wij uw bestelling de volgende werkdag. Ook voor aanvullend verpakkingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Dit is vooral handig voor het vervoeren van breekbare spullen. Denk hierbij dan ook aan bijvoorbeeld luchtkussenfolie of een sterke tape. Bij Dozenhal vindt u alles rondom verzenden.

Onze website

Benieuwd geworden naar Dozenhal? Neem dan een kijkje op onze website en zoek binnen ons assortiment met onze dozenzoeker. Hier kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen en een bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem dan via onze contactgegevens op onze site contact met ons op: https://www.dozenhal.nl/.