Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen voor een gezonde werkomgeving

Schone, frisse lucht is een van de belangrijkste onderdelen van een gezonde werkplek op kantoor. Het zorgt ervoor dat het algemene welzijn van uw werknemers verbetert, waardoor zij betere prestaties leveren en minder ziekteverlof opnemen. Het openzetten van ramen en deuren alleen is echter niet genoeg. Daarom kunt u bij Faton Health een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen die bewezen effectief is. Het resultaat is een fijne werkomgeving die bovendien vrij is van nare en muffe luchtjes. Bent u benieuwd waar u op kunt letten bij het kopen van een luchtreiniger? Lees dan verder!

De technologie achter een professionele luchtreiniger voor op kantoor

Wanneer u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter (High-Efficiency Particulate Air) gaat kopen en installeert op uw kantoor, dan zorgt deze dat pollen, stof, huismijt en zelfs bacteriën en virussen uit de lucht worden gefilterd. Dit gebeurt door middel van een wetenschappelijk bewezen Zwitserse ionisatietechnologie. De luchtreiniger haalt maar liefst 99,95% van de schadelijke deeltjes effectief uit de lucht en verzwaart en filtert deze. Bij Faton Health zijn kleine modellen verkrijgbaar die uw medewerkers op hun bureau kunnen plaatsen, maar ook grotere exemplaren die de gehele ruimte filteren. Welke type luchtzuiveraar voor op kantoor geschikt is voor uw ruimte, hangt onder andere af van de grootte van het pand, de hoogte van de plafonds en het aantal medewerkers dat aanwezig is op kantoor.

Vraag meer informatie of persoonlijk advies aan

Kortom, met het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter voelen uw medewerkers zich op de lange termijn gezonder en fitter. De luchtzuiveraar is 24 uur per dag en zeven dagen per week actief, zodat u continu van schone lucht profiteert. U bestelt uw gewenste model direct op de website of neemt contact op met Faton Health voor persoonlijk advies. De medewerkers informeren u graag over welk systeem het meest geschikt is voor uw pand.