Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Een zakelijk conflict oplossen met legal mediation

Wanneer je te maken krijgt met een zakelijk conflict dan kan legal mediation je misschien wel een uitkomst bieden. Er wordt hierbij niet gekeken naar het verleden dat er achter het conflict hangt, maar juist naar hoe het in de toekomst beter kan. De legal mediation staat de beide partijen bij en streeft naar een uitkomst waar iedereen blij van wordt Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk en ook niet altijd mogelijk, maar met dit doel in het achterhoofd worden wel alle beslissingen genomen en dat leidt negen van de tien keer tot een uitkomst waar iedereen een fijn  gevoel bij heeft en aan over houdt.

 

Wat doet de legal mediation?

De legal mediation staat de partijen bij tijdens onderhandeling trajecten, maar ook tijdens overnames en samenwerkingen tussen bedrijven. De legal mediation is een onafhankelijke partij die er alleen maar is om als tussenpersoon te fungeren en te helpen om het conflict op te lossen en te verbeteren. Het sturen van de communicatie op een effectieve manier is een van de zaken waar de legal mediation je bij kunt helpen Misschien heb je een geschil en kan je niet meer met elkaar door een deur of jullie hebben allebei een enorm uitgesproken mening dat nogal kan botsen. Door middel van de hulp van legal mediation wordt dit proces verbeterd.

 

Vertrouwd

Je bent bij legal mediation in de juiste en in vertrouwde handen en je kunt hier alles bij kwijt. Mocht je met een probleem zitten of ergens tegenaan lopen kun je altijd contact opnemen. Er wordt altijd eerst een gesprek gevoerd met de legal mediation en de partijen in een aparte ruimte, vervolgens worden de partijen samengebracht om tot een oplossing te komen. Afhankelijk van het conflict kan een oplossing al zo voor de hand liggen dat een afspraak voldoende is om de lucht te klaren.