Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Isolatie te duur?

Veel mensen hebben isolatie in hun huis. Isolatie scheelt namelijk enorm veel naarmate de tijd toeneemt op jouw energierekening. Er zijn veel verschillende manieren om jouw huis, woning en/of bedrijf goed te isoleren. Iedereen wil wel goede isolatie voor hun woning, maar helaas heeft niet iedereen er het geld voor. Wellicht heb je er het geld voor, maar vind je het zonde om veel geld te betalen aan een woning dat bijvoorbeeld niet van jou is. De gemeente van Den Haag komt nu met een plan! Mensen met een woning voor 1992 krijgen van de gemeente subsidie voor isolatie! De gemeente komt mensen tegemoet met subsidie isolatie Den Haag om jouw huis zo comfortabel mogelijk te kunnen maken tijdens deze prijsstijgingen.

 

Wat zijn de voorwaarden?

De voorwaarden om subsidie te krijgen voor isolatie in Den haag zijn vrij simpel. De eerste regel is dat jij sowieso in Den Haag moet wonen, je moet ingeschreven staan bij de gemeente van Den Haag. Daarnaast, moet het huis en/of pand gebouwd zijn voor 1992! Ook, kan je pas subsidie krijgen nadat het werk is uitgevoerd en het is gedaan volgens de regels. Het fijne is dat je subsidie meerdere keren kan aanvragen als jij meerdere isolaties wilt. Als jij bijvoorbeeld zowel dakisolatie, als muurisolatie, als vloerisolatie wilt kan je vaker een subsidie aanvragen! Als jij aan deeisen voldoet dan heb jij dus recht op subsidie voor isolatie in Den Haag! De subsidie tarieven verschillen van wat jij in het huis wilt aanbrengen.

 

Voordelen isolatie

Er zijn verschillende voordelen als je isolatie wilt aanleggen in jouw huis. Allereerst, krijg je lekkere warme voeten, waardoor je in de winter minder kou vat. Ten tweede, kan je met alleen al vloerisolatie tussen de 10 en 15% gasbesparing opleveren! Dit houdt dus in dat je 5 tot 7 kubieke meter gas bespaart! Hoe fijn is dat voor jouw portemonnee!