Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Een 1-daagse training voor een hr-manager bij dit bedrijf in Noord-Holland

Wil je een 1-daagse training voor een hr-manager volgen in Noord-Holland? Dan kun je terecht bij L&D Support Nederland, gevestigd in Haarlem. Dit bedrijf werkt volgens de Profilizer Methode om zo talenten van medewerkers binnen een bedrijf zo goed mogelijk te benutten. De training is praktisch ingestoken en is geschikt voor verschillende functies binnen een bedrijf: van hr-manager en hr-adviseur tot organisatieadviseur en loopbaancoach.

Een training om de talenten van jouw werknemers optimaal te benutten

De 1-daagse training voor een hr-manager, hr-adviseur of een van de andere functies binnen jouw bedrijf in Noord-Holland, focust zich vooral op de mate van veerkracht en de competenties van werknemers. Deze factoren zijn namelijk veranderbaar en erg belangrijk voor het goed functioneren van werknemers. Het benutten van talenten is essentieel, maar tegelijkertijd ook lastig. De Profilizer Methode, die de basis vormt van deze training, geeft inzicht in deze talenten. Daarnaast helpt de training bij het beperken van mismatches bij een aanname, het vergroten van de veerkracht van medewerkers en verzuimreductie en het optimaliseren van teamprestaties. Ook het ondersteunen van de ontwikkeling van werknemers, het verbeteren van onderlinge samenwerkingen en het voorkomen van conflicten zijn onderwerpen die aan bod komen. Voor elk bedrijf is een dergelijke training zeer nuttig!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie en advies

Wil je meer informatie over de 1-daagse training voor een hr-manager bij dit bedrijf in Noord-Holland? Neem dan gerust contact op met L&D Support Nederland. Vanuit hun vestiging in Haarlem helpen ze je graag verder. Zo vertellen ze meer over deze training en de andere trainingen die ze aanbieden, en voorzien ze je van persoonlijk advies op maat. Je vindt de contactgegevens op hun website, waar je ook direct meer informatie kunt vinden. Wat de wensen binnen jouw bedrijf ook zijn, met deze training kom je een heel eind!