Beeldrijk Assen
Image default
Beauty en verzorging

WAT BIEDT SCHOONHEIDSSALON APELDOORN?

Bij schoonheidssalon Apeldoorn bent u terecht voor al uw schoonheidsbehandelingen van haar, huid en nagels. Onze schoonheidsspecialisten hebben de nodige kennis en ervaring om u professioneel en heel deskundig van dienst te kunnen zijn. Verder hebben al onze schoonheidsspecialisten in ons salon de nodige certificaten en diploma’s om hun werk ook met een sterke theoretische basis te kunnen voldoen. Ons salon biedt diensten aan zowel mannen alle vrouwen, maar ook aan kinderen die voor een speciaal evenement er heel mooi en knap uit willen zien zoals voor een muziekvideo of spelprogramma. Verder is ons schoonheidssalon uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van bijvoorbeeld haarverwijdering. Ons salon biedt u verder ook een zeer leuke sfeer aan om u behandeling gerust zonder zorgen te kunnen ondergaan. En ook niet te vergeten ons zeer klantvriendelijk personeel.  

DOEN JULLIE OOK BEHANDELINGEN OP LOCATIE?

Schoonheidssalon Apeldoorn staat voor gemak en klanttevredenheid. Dit wil zeggen dat wij u zoveel als mogelijk tegemoet willen komen. Een van deze tegemoetkomingen is om uw wens onze zorg te maken. Wij kunnen alle schoonheidsbehandelingen die wij in huis uitvoeren ook op locatie doen ja. Dat houdt in dat als u in het comfort van uw huis graag een ontharing sessie wilt ondergaan dat dat geheel mogelijk is. Ook haar behandelingen op locatie, manicure en pedicure etc. u noemt het maar op wij doen het. Ook voor u speciale evenement hetzij een huwelijk, feest optreden etc., kunnen wij u ter plekke voorzien van een professionele schoonheidsbehandelingen. Maakt u gerust een afspraak via onze website of via sociale media en wij nemen dan heel gauw contact met u op.  

GEVEN JULLIE OOK CADEAUBONNEN?

Wilt u iemand graag verrassen met een leuke schoonheidsbehandeling bij ons hier in Apeldoorn maar u wilt de persoon niet het geld geven maar liefst een cadeaubon? Nauw dat is geheel mogelijk. Wij hebben standaard cadeaubonnen gereed voor u die ook online kunt aanschaffen en wij sturen het mooi verpakt tot aan huis. Maar ook uw eigen cadeaubon met een bedrag waar de persoon zelf mag kiezen welke behandelingen hij of zij wil ondergaan of een cadeaubon met een luxe pakket aan verbonden. U zegt het maar en wij maken het in orde voor u.