Beeldrijk Assen
Image default
Beauty en verzorging

Review: Tanden bleken met WItter Gebit door Laura

Als er één ding is waar ik altijd al onzeker over was, dan waren het wel mijn tanden. Ik had al van alles geprobeerd om mijn tanden witter te maken: van tandpasta’s en mondspoelingen tot whitening strips. Helaas was geen van deze methoden echt effectief, en sommige waren zelfs pijnlijk en achteraf misschien wel schadelijk voor mijn tanden. Toen hoorde ik over de tandenbleekmiddelen van Witter Gebit, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in zelf veilig tanden bleken. Ik was sceptisch, maar besloot het toch een kans te geven.

Mijn eerste indruk van de tandenbleekset

Het eerste wat me opviel toen ik de producten van Witter Gebit ontving, was de verpakking. Het zag er allemaal zeer professioneel en verzorgd uit, wat meteen vertrouwen wekte. Ik bestelde de Witter Gebit Tandenbleekset, die bestaat uit een setje bleekgel, een bitje en een led-lampje. Het gebruik ervan is erg simpel: je brengt een beetje gel aan op het bitje, plaatst het in je mond en schakelt het led-lampje in. Vervolgens laat je het zo’n 30 minuten zitten, spoel je je mond met water en poets je je tanden zoals gewoonlijk.

Het resultaat van het tanden bleken

Ik moet toegeven dat ik een beetje nerveus was voor het resultaat. Maar tot mijn grote verrassing zag ik na de eerste behandeling al een verschil! Mijn tanden waren merkbaar witter en voelden glad en schoon aan. Na een paar behandelingen waren mijn tanden zelfs nog witter en stralender geworden, zonder dat ze gevoelig of beschadigd aanvoelden.

Waarom Witter Gebit zulke fijne producten heeft

Wat ik vooral fijn vind aan de producten van Witter Gebit, is dat ze veilig zijn voor je tanden en tandvlees. De bleekgel bevat geen schadelijke chemicaliën en het bitje is gemaakt van flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van je gebit. Het led-lampje is ook erg handig, omdat het de bleekgel activeert en het proces versnelt.

Betaalbaar en effectief

Al met al ben ik ontzettend tevreden met mijn ervaring met Witter Gebit. Het is een betaalbare en effectieve manier om je tanden te bleken, zonder dat je daarvoor naar de tandarts hoeft. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik al van alles heeft geprobeerd om wittere tanden te krijgen. Probeer het eens uit en laat je verrassen!