Beeldrijk Assen
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor de haarproducten van dit kappersmerk

Ben jij op zoek naar exclusieve, duurzame en milieuvriendelijke haarproducten? Dan zit je bij TRINITY haircare in Heijen goed. Bij deze salon krijg je toegang tot de vegan haarverzorgingslijn en andere dierproefvrije producten. Deze haarproducten zijn exclusief te koop bij deze salon of bij een van hun partnersalons wanneer je klant wordt van dit kappersmerk

Duurzame en milieuvriendelijke producten

Draag bij aan een betere wereld door natuurlijke en duurzame haarproducten in jouw kapsalon te gebruiken en te verkopen. In deze producten zijn alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt en de verpakkingen zijn ook duurzaam gecreëerd. Wil je een kapsalon starten of zoek je goede haarproducten die jouw concurrenten niet hebben? Sluit je dan aan bij hun kappersmerk en geniet van de exclusieve haarproducten.

Haarkleuring, styling en verzorging

Om het haar van jouw klanten het beste te kunnen behandelen zijn hier verschillende producten voor. Bij TRINITY haircare kunt u verschillende haarproducten kopen voor de styling, de kleuring en de verzorging van haar. Zij hebben bijvoorbeeld een groot aanbod professionele haarkleuring waar jij ook toegang tot krijgt als je klant wordt van hun kappersmerk. Zo is de VDT-kleuring te vinden in meer dan 140 tinten en biedt de KALEID collectie mooie en levendige kleuren voor het creëren van de mooiste effecten. De verzorgingslijn van INTRINITY haircare bestaat uit meer dan negen verschillende elementen op het haar van uw klanten optimaal te verzorgen.

Kies voor deze haarspecialist

Verzeker jouw klanten van de beste producten voor hun haar door TRINITY haircare als partner in te schakelen en gebruik te maken van hun kappersmerk. Al hun producten zijn geproduceerd met oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zij leveren uitsluitend aan salons en hun haarproducten zijn niet verkrijgbaar bij groothandels of andere webshops. Laat jouw klanten de salon verlaten met een lach op hun gezicht en met een tevreden resultaat door te kiezen voor de beste producten voor haarverzorging, haarkleuring en haarstyling.

https://www.trinity-haircare.nl/klant-kappersmerk-worden/