Beeldrijk Assen
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw klassieker verkopen is gemakkelijker dan u denkt

Heeft u een oldtimer en wilt u die verkopen? Dan denkt u misschien dat er maar weinig interesse is in oude auto’s. Klassiekers hebben niet ieders voorkeur en het onderhouden van een oude auto vraagt nu eenmaal tijd en investering. Toch kunt u binnen 24 uur uw klassieker verkopen als u dit via mijnoldtimerverkopen.nl doet. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het kopen en verkopen van oldtimers en intussen hebben ze al meer dan 3000 auto’s gekocht en weten te verkopen. Deze komen vervolgens in de grootste oldtimershowroom van Nederland te staan waar ze vervolgens worden verkocht aan iemand die er echt om geeft. Op die manier is uw klassieker verkopen een stuk minder lastig.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Oldtimers verkopen kan bijna niet gemakkelijker. U neemt contact op met deze specialist en zij komen bij u op locatie uw oldtimer bekijken. Vervolgens brengen ze binnen 25 minuten een bod uit op uw klassieker en besluit u of u deze voor dat bedrag verkopen wilt of niet. Als u het bod accepteert, dan rondt mijnoldtimerverkopen.nl de aankoop af en krijgt u direct de RDW-vrijwaring. Vanaf dat moment is uw auto niet meer van u. Wilt u uw klassieker liever verkopen via consignatie? Dan kan dat ook in de showroom.

Profiteer van de voordelen van deze specialist

Het verkopen van oldtimers kan dus eigenlijk niet gemakkelijker en als u besluit met deze specialist verder te gaan, dan profiteert u van een aantal voordelen. Ze maken het mogelijk om uw klassieker binnen een dag te verkopen en dat voor een uitstekende prijs. De uitbetaling en administratieve afhandeling wordt direct voor u geregeld. Dit alles doen ze zonder extra kosten in rekening te brengen. Doordat uw oldtimer een mooie plek krijgt in de showroom weet u dat deze bij een liefhebber terechtkomt. Wacht dus niet langer en onderneem actie!