Beeldrijk Assen
Image default
Particuliere dienstverlening

Een zandcementvloer is de basis voor een fraai interieur

De vloer in uw woonkamer is een belangrijk onderdeel van het interieur. Aan de hand daarvan kiest u uw meubels en woonaccessoires. Een zandcementvloer laten leggen geeft u de mogelijkheid om hier zo ongeveer alle soorten vloerbedekking op te laten leggen. Hout, pvc, kurk, zeil, alles is mogelijk. Een cementdekvloer zorgt ervoor dat de ondervloer glad en stabiel is zodat u geen problemen krijgt met de vloer die u uiteindelijk kiest. Vooral houten vloeren kunnen problemen geven als de ondervloer niet strak glad is of als er vochtproblemen zijn. Een houten vloer kan bijvoorbeeld gaan ‘werken’ waardoor de planken gaan kromtrekken. Dat is natuurlijk zonde en daarom is het belangrijk de ondervloer goed voor te bereiden als u een nieuwe vloer laat leggen.

Een mooie renovatie van uw woonkamer

Met een cementdekvloer legt u de basis voor een fraai interieur. Het leggen van een dergelijke vloer is een secure klus. Het is belangrijk dat de vloer overal even hoog is, en dat luistert zeer nauw. Een halve centimeter verschil kan ervoor zorgen dat uw vloer straks niet strak ligt. Het is dus zeker aan te raden om uw zandcementvloer door een vakman te laten leggen. Zij weten hoe ze dit moeten aanpakken en u weet dan zeker dat de vloer er netjes in komt te liggen. Daarna kunt u eventueel zelf een vloer leggen of ook dit uitbesteden aan een vloerenbedrijf. Zorg ervoor dat de vloer niet te snel gelegd wordt, de ondervloer moet de kans krijgen om goed te drogen en uit te harden.

De kosten voor een dekvloer

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten voor het laten leggen van een zandcementvloer. U kunt een offerte aanvragen bij Multi Vloeren Brabant. Zij leggen cementdekvloeren door heel Nederland. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt gebruik maken van het contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het leggen van een cementdekvloer. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.