Beeldrijk Assen
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor gespecialiseerde fysiotherapie in Rijswijk

Heeft u last van rugklachten? Dat is erg vervelend. Maar in veel gevallen is er iets aan te doen. U moet niet te lang rondlopen met rugklachten, maar zo snel mogelijk een fysiotherapeut inschakelen. Woont u in de buurt van Den Haag? Dan kunt u terecht bij de Rugschool. Dit bedrijf biedt fysiotherapie in Rijswijk en heeft ook nog een filiaal in Den Haag.

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en heeft dus al een ruime ervaring wat betreft de behandeling van rugklachten. En dat is te merken. Wanneer u gebruikmaakt van de fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag, wordt u geholpen door de beste medewerkers, die beschikken over ruime kennis van het vak. U krijgt zorg op maat. Tevens krijgt u tijdens de behandelingen uitgebreid advies over hoe u thuis zelf verder aan uw herstel kunt werken en krijgt u enkele oefeningen mee.

Welke diensten biedt het bedrijf aan?

De fysiotherapie in Rijswijk is natuurlijk gespecialiseerd in rugklachten, maar ook met andere klachten kunt u er terecht. Zo wordt er een speciale bekkentherapie aangeboden, tijdens welke u wordt geholpen als u last heeft van urineverlies of andere problemen met uw bekken. Als u klachten ervaart vanwege de overbelasting van een bepaalde spier, kunt u een dryneedlingbehandeling krijgen, waarbij er op de plek in de spier waar u de meeste klachten ervaart wordt geprikt met een naald. De spier zal vervolgens ontspannen. Ook zwangerschapscursussen zijn mogelijk.

Maak een afspraak

Bij fysiotherapiepraktijk Rugschool staat u als klant centraal. Er wordt uitgebreid de tijd voor u genomen. Zo heeft u een intakegesprek van een heel uur, waarin wordt onderzocht wat uw klachten zijn en welke behandeling hier het best bij past. Bij de praktijk weet men als geen ander dat ieder mens uniek is en dat iedereen op een verschillende manier behandeld moet worden. Er wordt dan ook zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Wilt u dit zelf ontdekken? Maak dan een afspraak.