Beeldrijk Assen
Image default
Particuliere dienstverlening

Bent u op zoek naar de beste kapperszaak nabij Lekkerkerk?

Bent u op zoek naar een nieuwe kapperszaak in de omgeving van Lekkerkerk? Zoekt u een kapsalon in Krimpen aan de Lek bijvoorbeeld? Dan kunt u ongetwijfeld bij Monique’s Hairfashion terecht. Deze kapperszaak nabij Lekkerkerk typeert zichzelf als gezellig, creatief en spontaan. Er wordt in een hecht team samengewerkt. De professionals hier beschouwen hun vak als passie en die passie wordt zichtbaar in elke creatie. Het doel is iedere klant tevreden te houden en enthousiast de deur uit te laten gaan. Naar de kapper gaan is meer dan een noodzaak, bij deze kapperszaak in de buurt van Lekkerkerk is het bovenal een beleving, een gezellig uitstapje waar u nog dagen over na kunt praten met familie en vrienden.

Een creatieve kapper vinden

Het vinden van een professionele, creatieve en gezellige kapper is makkelijker gezegd dan gedaan. Kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, verenigt het beste van twee werelden – professionaliteit en speelsheid – tot telkens weer een weergaloos resultaat. De professionals hier bezitten de kneepjes van het vak, maar ook de nieuwsgierigheid en creativiteit om nieuwe dingen uit te proberen. Bij deze kapper krijgt u iedere keer weer een warm ontvangst met een kopje koffie of thee. U kunt genieten van de gezellige sfeer en even helemaal ontspannen. Er wordt uitgebreid naar uw wensen en eisen geluisterd, bruikbaar advies gegeven en gewerkt met de beste producten. Zo gaat u met veel plezier naar de kapper voor een nieuwe coupe!

Ga naar dé kapper voor jong en oud

Hoe u uw haar ook wilt hebben, bij de kapperszaak nabij Lekkerkerk wordt met liefde aan uw kapsel gewerkt. Of u nu eens voor iets heel anders wilt gaan of enkel de puntjes bij wilt laten knippen: het is allemaal mogelijk. Het is de missie van de kapperszaak nabij Lekkerkerk om iedere klant, zowel jong als oud, blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Iedereen met een opgewekt gevoel zien vertrekken, dat is het doel. Wilt u dit zelf ervaren? Plan dan direct een afspraak in!

https://moniqueshairfashion.nl/